www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Neste Rally Finland

Fotogalerie z Neste Rally Finland od Lukáše Kužela

foto

7. srpna 2018 • 18:00

Na legendární Neste Rally Finland, která se i letos jela na přelomu července a srpna, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Lukáš Kužel. Dnes si můžete prostřednictvím jeho snímků připomenout, jaké napínavé souboje se na rychlých šotolinových tratích ve finských hvozdech odehrávaly.

žádný příspěvek celý článek »

Důkladná práce se vyplácí

foto

31. července 2018 • 15:00

Už s myšlenkami na další sezonu se Citroën Total Abu Dhabi WRT dočkal toho, že dosavadní snažení bylo odměněno druhým místem. Zabezpečil ho Mads Ostberg díky skvělé formě. Třetí pódium v sezoně po dvou třetích místech ze Švédska a Mexika potvrdilo vysokou úroveň výkonů C3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mads Ostberg brilantně druhý

foto

31. července 2018 • 13:00

Mads Ostberg a Torstein Eriksen po tvrdém souboji s trojnásobným vítězem Rally Finsko Jari-Matti Latvalou vybojovali velice cenné druhé místo. Craig Breen se dokázal v poslední etapě posunout na osmou pozici, zatímco Khalid All Qassimi se díky Rally2 vrátil do soutěže a postupně si zvykal na auto.

příspěvků: 1 celý článek »

WRC2: Pietarinen s privátně nasazeným vozem Škoda, Rovanperä čtvrtý

foto

30. července 2018 • 08:00

Během závěrečné části třídenní Finské rally Neste Rally Finland působil 17letý jezdec Škoda Kalle Rovanperä (FIN) se spolujezdcem Jonnem Halttunenem (FIN) jako suverénní vítěz kategorie WRC 2. Bohužel ale během předposlední zkoušky v sobotu zlomil o kámen při brzdění zavěšení levého předního kola. Po opravě přímo na trati mladí Finové stihli ještě dojet na čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Ott Tänak vyhrál Neste Rally Finland

foto

29. července 2018 • 17:00

Neste Rally Finland vyhrál estonský jezdec Ott Tänak s toyotou, druhého Nora Madse Ostberga porazil o více než půl minuty. V čele seriálu zůstal po osmi odjetých závodech Belgičan Thierry Neuville, který skončil až devátý. Před druhým Francouzem Sébastienem Ogierem má po dnešku náskok 21 bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda na Finské rally: Veiby a Rovanperä v centru pozornosti

foto

19. července 2018 • 12:00

Když úřadující mistr světa kategorie WRC 2 Pontus Tidemand (S) a jeho týmový kolega Jan Kopecký (CZ) plánovaně do Finské rally (26. – 29. 7. 2018) nenastoupí, je veškerá pozornost soustředěna na posádky Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjaermœn (N/N) a Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen (FIN/FIN).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Neste Rally Finland

foto

3. července 2018 • 22:00

Na přelomu července a srpna se tradičně v okolí Jyväskylä koná jeden ze svátků mistrovství světa v automobilových soutěžích, Neste Rally Finland. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek, ve kterém se nenachází ani jedna posádka z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Místo Meeka dokončí letošní sezónu v Citroënu Mads Ostberg

foto

22. června 2018 • 18:00

Podle očekávání bude jezdcem, který nahradí vyhozeného Krise Meeka ve stáji Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team, Mads Ostberg, který za tento tým startoval již na vybraných soutěžích jako týmová trojka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist