www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - ADAC Rallye Deutschland

Fotogalerie z ADAC Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

29. srpna 2018 • 14:00

V polovině srpna pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích jedním z mála plně asfaltových podniků, ADAC Rallye Deutschland. K našim západním sousedům na zrádné rychlostní zkoušky v okolí vinic či vojenského prostoru se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z ADAC Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

28. srpna 2018 • 23:00

V polovině srpna pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích jedním z mála plně asfaltových podniků, ADAC Rallye Deutschland. K našim západním sousedům na zrádné rychlostní zkoušky v okolí vinic či vojenského prostoru se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Ott Tänak vyhrál Rallye Deutschland

foto

19. srpna 2018 • 18:00

Ott Tänak celkem suverénně vyhrál letošní ročník Rallye Deutschland. Na stupně vítězů jej nakonec doprovodili Thierry Neuville a Esapekka Lappi. I přes defekt dokázal kategorii WRC2 vyhrát Jan Kopecký a zůstal tak ve hře o titul mistra světa této kategorie.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký se chce dostat do vedení mistrovství světa kategorie WRC 2

foto

9. srpna 2018 • 13:45

Pokud by na nadcházející německé ADAC Rallye Deutschland (16.–19. 8. 2018) nově korunovaní mistři České republiky Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ) ve své kategorii zvítězili, posunuli by se na vedoucí pozici v průběžném hodnocení mistrovství světa (WRC 2). Mohou předstihnout své týmové kolegy a aktuálně vedoucí posádku šampionátu Pontuse Tidemanda/Jonase Anderssona (S/S), kteří nemají Německou rallye zapsanou do seznamu soutěží, z nichž si připisují body, a tudíž se jí neúčastní.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

31. července 2018 • 14:00

Celkem 88 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland, který se pojede na tradičních asfaltových rychlostních zkouškách ve druhé polovině srpna. Na startu se objeví i posádka Škody Motorsport Jan Kopecký-Pavel Dresler.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist