www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rally Turkey

SOUHRN: Rally Turkey vyhrál Ott Tänak

foto

16. září 2018 • 16:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích se vrací po několika letech do Turecka. Letošní ročník Rally Turkey se koná v oblasti Marmaris na extrémně rozbitých šotolinových tratích. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Turkey vyhrál Thierry Neuville

foto

13. září 2018 • 14:00

Thierry Neuville vyhrál dnešní shakedown na Rally Turkey, která se do kalendáře soutěží mistrovství světa v automobilových soutěžích vrátila po několika letech. Velkým tématem nejen dnešního shakedownu byla extrémně rozbitá trať, která dávala zabrat jak samotným vozům, tak i pneumatikám.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký a Tidemand se v přímém souboji utkají o titul WRC 2

foto

7. září 2018 • 10:22

Posádky Škoda v letošní sezóně jasně dominují kategorii WRC 2 mistrovství světa. Jan Kopecký a Pavel Dresler (CZ/CZ) jsou se čtyřmi vítězstvími ve vedení průběžného pořadí a mají sedmibodový náskok na své týmové kolegy Pontuse Tidemanda a Jonase Anderssona (S/S), kteří vyhráli tři soutěže a jednu dokončili na druhém místě. V nadcházející Turecké rallye – Rally Turkey Marmaris (13.–16. 9. 2018) – budou obě tovární posádky vůbec poprvé v roce 2018 stát proti sobě v přímém souboji.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Turkey

foto

29. srpna 2018 • 12:00

Již za dva týdny se uskuteční další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se po několika letech vrací zpět do Turecka. A právě na této soutěži se uskuteční rozhodující přímý souboj o titul mistra světa ve WRC2 mezi Janem Kopeckým a Pontusem Tidemandem. Na přiloženém seznamu přihlášených se můžete podívat, kdo jim bude v tomto souboji sekundovat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist