www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Wales Rally GB

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

9. října 2018 • 20:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství světa ve Velké Británii. Letošní ročník Wales Rally GB byl hodně napínavý a po celý víkend bylo co sledovat. Do velšských lesů se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé a třetí místo pro tým Toyota Gazoo Racing

foto

9. října 2018 • 09:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT si ve velšské RAC Rallye dojel pro dvojí pódiové umístění, čímž opět zvýšil svůj náskok v bodování mistrovství světa továrních týmů. Jde o čtvrtý podnik v řadě, kdy vozy Toyota Yaris WRC dojely mezi třemi nejlepšími. Jari-Matti Latvala se v posledním dni zapojil do boje o vítězství v rallye, avšak nakonec skončil na druhém místě. Zatímco Esapekka Lappi dojel celkově jako třetí.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier vyhrál Wales Rally GB

foto

7. října 2018 • 18:00

Krátce po oznámení posezónního návratu do továrního týmu Citroën dokázal Sébastien Ogier zvítězit ve Wales Rally GB a vrátit se tak do souboje o titul mistra světa. Rozhodně to však neměl jednoduché.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Wales Rally GB vyhrál Teemu Suninen

foto

4. října 2018 • 14:00

Finský jezdec M-Sportu Teemu Suninen vyhrál dnešní shakedown na nadcházející díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB. Dvěma nejžhavějším kandidátům na titul se příliš nedařilo, Thierry Neuville zajel šestý čas, Ott Tänak byl z jezdců WRC nejpomalejší, když si připsal i havárii.

žádný příspěvek celý článek »

Mistr světa Tidemand bude bojovat o vítězství s mladým pilotem Škoda Rovanperou

foto

4. října 2018 • 10:00

Úřadující mistři světa v kategorii WRC 2 Pontus Tidemand/Jonas Andersson (S/S) týmu Škoda mají za cíl zopakovat na Britské rallye ve Walesu (4. 10.–7. 10. 2018) své loňské vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier se v roce 2019 vrací do Citroënu

foto

30. září 2018 • 20:00

Francouzský jezdec Sébastien Ogier nebude v příští sezóně pokračovat v barvách M-Sport World Rally Teamu, ale přestupuje do Citroënu, tedy do stáje, která jej pro automobilové soutěže vychovala a přivedla až na vrchol do soutěží mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Ole Christian Veiby opouští Škoda Motorsport

foto

30. září 2018 • 14:00

Škoda Motorsport zažívá svoji nejúspěšnější sezónu ve své historii. Na aktuálně poslední Turecké rallye česká automobilka vybojovala svůj čtvrtý týmový mistrovský titul v řadě, tentokrát tři soutěže před koncem sezóny (podléhá oficiálnímu potvrzení ze strany FIA). Přípravy na další sezónu již začaly. V letošním roce opustí tovární tým Škoda Motorsport mladá posádka Ole Christian Veiby a Stig Rune Skjaermœn.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Wales Rally GB

foto

30. září 2018 • 12:00

Již jen několik dní zbývá do startu dalšího podniku letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB. I tentokráte se do Velké Británie vydá početné a kvalitativně hodnotné startovní pole, jak ostatně můžete posoudit z přiloženého seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist