www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rally Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od Svena Kolluse

foto

9. listopadu 2018 • 16:30

Mistrovství světa pokračovalo na jednom z jezdecky nejobsazovanějších závodů, španělské Rally Catalunya. I letos se jela soutěž na smíšeném povrchu, kdy se část jela na šotolině a část na asfaltu. Do Katalánska se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, jeho snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

31. října 2018 • 15:00

Mistrovství světa pokračovalo na jednom z jezdecky nejobsazovanějších závodů, španělské Rally Catalunya. I letos se jela soutěž na smíšeném povrchu, kdy se část jela na šotolině a část na asfaltu. Do Katalánska se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jeho snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing v cíli Katalánské rallye - jako na horské dráze

foto

31. října 2018 • 09:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT po skončení Katalánské rallye vyhlíží poslední kolo letošní sezóny a stále si drží první příčku v mistrovství továrních týmů. Šanci získat titul mistra světa má i Ott Tänak, jenž vybojoval maximum bodů v Power Stage a ve Španělsku dojel celkově jako šestý, hned před týmovými kolegy Esapekkou Lappim a Jari-Mattim Latvalou.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Catalunya vyhrál Sébastien Loeb

foto

28. října 2018 • 16:00

Jeden z nejlepších soutěžních jezdců historie vyhrál letošní ročník Rally Catalunya a připsal si tak 79. vítězství na soutěži mistrovství světa v kariéře. Druhé místo jeho nástupce Sébastiena Ogiera vyneslo do čela průběžbné klasifikace MS.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Catalunya vyhrál Ogier, Neuville boural

foto

25. října 2018 • 13:00

Rozdílně dopadl dnešní shakedown na Rally Catalunya pro kandidáty na titul. Na nepříliš reprezentativní trati byl nejrychlejší Sébastien Ogier, Ott Tänak dojel v půli první desítky, Thierry Neuville pak poslal svůj Hyundai přes střechu. Ve WRC2 byl nejrychlejší Petter Solberg s novým Volkswagenem Polo Gti R5. Shakedown byl několikrát přerušen a ve finále jej projelo jen 34 jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Toyoty Yaris WRC připraveny na klíčovou zkoušku na šotolině a asfaltu

foto

24. října 2018 • 11:00

Toyota Gazoo Racing World Rally Team bude ve Španělsku 25.-28. října v rámci předposledního kola letošní sezóny hájit své postavení nejlepšího továrního týmu ve světovém rallyovém šampionátu FIA. Jediný podnik sezóny se skutečně smíšeným povrchem umožní důkladně prověřit schopnosti vozů Toyota Yaris WRC, za jejichž volantem uvidíme Jari-Mattiho Latvalu, Otta Tänaka a Esapekku Lappiho.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojitá výzva pro C3 WRC

foto

24. října 2018 • 10:00

Nejtvrdší test všestrannosti na jediné rally kalendáře WRC na obou druzích povrchu čeká posádky při 12. dějství sezony 2018. A také na posádku Sébastien Loeb - Daniel Elena, která se opět připojuje k týmu Citroën Total Abu Dhabi WRT potřetí v tomto roce, nyní po boku Craiga Breena - Scotta Martina a Khalida Al Qassimiho – Chrise Pattersona.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký je vítězem WRC2

foto

23. října 2018 • 16:15

Tovární tým Škoda Motorsport v dnešní tiskové zprávě před Rally Catalunya potvrdil, že nenasadí žádnou posádku do Rally Australia. Při neúčasti Pontuse Tidemanda by se tak Jan Kopecký měl stát vítězem letošního seriálu WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

17. října 2018 • 13:30

Již koncem příštího týdne se uskuteční poslední evropský závod mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Catalunya. Na soutěž, která se již tradičně pořádá na obou površích, se letos přihlásilo skutečně zajímavé pole, jak ostatně můžete posoudit ze zveřejněného seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Prvním potvrzeným jezdcem Volkswagenu Polo Gti R5 je Eric Camilli

foto

11. září 2018 • 18:00

Volkswagen Motorsport konečně potvrdil jméno prvního jezdce, který se na konci října při Rally Catalunya představí za volantem při premiéře nového soutěžního nářadí Volkswagen Golf Gti R5. Stane se jím dosavadní jezdec M-Sportu a v letošní sezóně nepříliš úspěšný Eric Camilli.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra Volkswagenu Polo Gti R5 na Rallye Deutschland nebude

foto

18. dubna 2018 • 14:00

Původně očekávaná a ohlášená premiéra nové zbraně automobilky Volkswagen v kategorii R5 na domácí Rallye Deutschland se neuskuteční. Kvůli zpoždění ve vývoji se homologace oficiálně odkládá na podzim.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist