www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Rally Islas Canarias (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

22. května 2018 • 09:00

Letošní ročník mistrovství Evropy pokračoval na začátku května ostrově Gran Canaria nedaleko Afriky. Průběh Rally Islas Canarias si můžete připomenout prostřednictvím několika snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

11. května 2018 • 14:30

Letošní ročník mistrovství Evropy pokračoval na začátku května ostrově Gran Canaria nedaleko Afriky. Průběh Rally Islas Canarias si můžete připomenout prostřednictvím několika snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom vezie šieste miesto z Rally Islas Canarias 2018

foto

10. května 2018 • 10:00

Na šieste miesto absolútneho poradia dosiahla posádka slovenského Rufa Sport Teamu, Gzrzegorz Grzyb a Jakub Wróbel v rámci Rally Islas Canaria 2018. Pre slovenský tím bola táto súťaž zároveň úvodným kolom seriálu FIA European Rally Championship.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Alexej Lukjaňuk dominantní i na Kanárských ostrovech

foto

6. května 2018 • 09:00

Mistrovství Evropy i pro svůj druhý díl zůstalo uprostřed vod Atlantického oceánu, ovšem tentokrát rozmáčené šotoliny Azorských ostrovů nahradil vyhlazený asfalt ostrovů Kanárských. Ani zcela odlišný charakter tratí ale nezabránil Alexeji Lukjaňukovi v dalším suverénním výkonu. Ruský pilot s Fordem Fiesta R5 soutěž ovládl stylem start-cíl a je v tuto chvíli jasným lídrem průběžné klasifikace FIA ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kanárských ostrovech ACCR Czech Team nakonec jen s jednou posádkou

foto

4. května 2018 • 12:15

Po Azorských ostrovech se seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přesouvá do jiné exotické destinace. Závodníky tentokrát čekají náročné rychlostní zkoušky na Gran Canarii, třetím největším z Kanárských ostrovů. Na startu samozřejmě nebude chybět ani ACCR Czech Team.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Rally Islas Canarias ON LINE

foto

4. května 2018 • 07:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích se přesouvá na asfaltový povrch. Druhý díl seriálu se uskuteční na náročných rychlostních zkouškách na Kanárských ostrovech. Průběh Rally Islas Canarias můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Slovakia Motorsport neodstartuje do Rally Islas Canarias

foto

2. května 2018 • 19:30

Tým ŠKODA Slovakia Motorsport má za sebou náročnou úvodní část sezony. Ta zahrnovala předsezonní šotolinový test, úvodní podnik seriálu ERC Azores Airlines Rallye, rallysprint Kopná a zahajovací podnik slovenského šampionátu Rally Prešov.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

25. dubna 2018 • 10:00

Již příští týden bude na španělském ostrově Gran Canaria pokračovat letošní ročník mistrovství Evropy. Na zveřejněném seznamu přihlášených posádek chybí některá očekávaná jména, i tak je sestava hodně zajímavá. Dokáže někdo z nich zastavit Alexeye Lukyanuka?

žádný příspěvek celý článek »

toplist