www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - Rallye Szombathely

Fotogalerie z Rallye Szombathély

13. července 2006 • 18:25

V poslední době je mezi českými fanoušky velmi populární maďarský národní šampionát. Proto si můžete prohlédnout další fotogalerii ze šotolinové Rallye Szombathély, která se jela před dvěma týdny v okolí stejnojmenného města. Autorem těchto více než stovky snímků je Miroslav Němec.

žádný příspěvek celý článek »

Video z OTP Rally Szombathely

12. července 2006 • 03:00

Zatím posledním podnikem maďarského šampionátu byla šotolinová OTP Rally Szombathely, na kterou zavítal i Jan Kopecký se Škodou Fabií WRC. Jak se vedlo českému reprezentantovi i jeho soupeřům si můžete prohlédnout na videích, které pro vás připravil Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Szombathély

5. července 2006 • 03:00

V poslední době je mezi českými fanoušky velmi populární maďarský národní šampionát. Proto si můžete prohlédnout první fotogalerii ze šotolinové Rallye Szombathély, která se jela před dvěma týdny v okolí stejnojmenného města. Autorem první fotogalerie z této soutěže je Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Po napínavém souboji vyhrál opět Tóth

29. června 2006 • 10:15

Ne souboj letošních největších rivalů v boji o maďarský titul Janika Tótha a Balázse Benika, ale účast častého účastníka mistrovství světa Jana Kopeckého se Škodou Fabií WRC byla největším tahákem dalšího podniku národního šampionátu, kterým byla šotolinová OTS Garancia Rally Szombathely.

žádný příspěvek celý článek »

M. Riečica a L. Kŕíž odstúpili po technických problémoch

28. června 2006 • 03:00

OTP Garancia Rallye v maďarskom Szombathely bola druhým podujatím zaradeným do šotolinového pohára, ktorý v rámci majstrovstiev Maďarska pre rok 2006 vypísal MNASZ. V uplynulom víkende sa na štarte rally so 131 kilometrami rýchlostných skúšok zišla bohatá konkurencia.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký třetí v Rallye Szombathely

25. června 2006 • 09:20

Posádka Jan Kopecký - Filip Schovánek s vozem Škoda Fabia WRC v barvách Czech Rally Teamu Škoda - Kopecký obsadila třetí místo v maďarské šotolinové Rallye Szombathely.

žádný příspěvek celý článek »

toplist