www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Rally di Roma Capitale (ERCJ)

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

2. srpna 2018 • 08:00

V polovině července se mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přesunulo zpět na asfaltový povrch. Posádky se tentokráte vydaly do sluncem rozpáleného okolí Říma a horských cestiček v okolí Fiuggi a Pica, kde se uskutečnila Rally di Roma Capitale. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport historický úspech na FIA ERC Rally Roma di Capitale 2018

foto

26. července 2018 • 13:00

Piate kolo seriálu FIA European Rally Championship, ktoré sa konalo v talianskom Ríme, nevynechal ani jediný slovenský Rufa Sport Team, s historickým výsledkom, súťaž dojazdili na treťom mieste absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Utahanou Římskou rally vyhrál Lukjaňuk, domácí favorité pohořeli

foto

22. července 2018 • 22:40

Alexej Lukjaňuk se po sérii nepovedených soutěží seriálu ERC vrátil na vítěznou vlnu, když vyhrál asfaltovou Rally di Roma Capitale. Na druhém místě dokončil Ginadomenico Basso, který jako jediný uhájil prapor původně silného kontingentu domácích jezdců, a třetí místo připadlo Poláku Grzegorzi Grzybovi.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom na FIA ERC Rally Roma di Capitale 2018

foto

19. července 2018 • 21:00

Rufa Sport s Grzegorzom Grzybom smeruje na ďalšie podujatie seriálu FIA European Rally Championship. V tomto prípade to bude súťaž Rally Roma di Capitale 2018 v Taliansku.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR Czech Team míří dobýt Řím

foto

19. července 2018 • 20:00

Třetím závodem pokračuje po více než dvouměsíční pauze juniorský šampionát Mistrovství Evropy v rally. Závodníci se tentokráte vydají do slunné Itálie, kde se v okolí lázeňského městečka Fiuggi uskuteční Rally di Roma Capitale. Na startu asfaltové soutěže nebudou chybět ani obě posádky ACCR Czech Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

16. července 2018 • 10:00

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Posádky se tentokráte vydají do Itálie, kde se uskuteční Rally di Roma Capitale. Na startu se objeví i dvě posádky z České republiky, naopak bude po nedávné havárii na testu chybět domácí hvězda Paolo Andreucci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist