www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Rally Poland (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Poland od Marka Pléhy

foto

5. října 2018 • 14:00

Mistrovství Evropy pokračovalo ve druhé polovině září Rajdem Polski, který po několika sezónách vypadl z mistrovství světa a musel vzít zavděkem 'jen' evropským šampionátem. I tak se bylo na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer nač dívat, což můžete posoudit ze snímků redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Z polské šotoliny rovnou na lotyšskou

foto

4. října 2018 • 13:00

Na Rally Poland se pro nové zkušenosti koncem září vypravili Filip Mareš s Janem Hlouškem. Se svou Fabií R5 startovali za ACCR Czech Rally Team poprvé na evropské šotolině a v silné konkurenci zkušených posádek šampionátu ERC. Na rychlých a úzkých tratích 75. ročníku druhé nejstarší soutěže světa se rychle aklimatizovali a cílovou rampou projeli na pěkném osmém místě absolutně. V hodnocení kategorie ERC Junior do 28 let dokončili jako pátí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Poland od Svena Kolluse

foto

1. října 2018 • 18:00

Mistrovství Evropy pokračovalo ve druhé polovině září Rajdem Polski, který po několika sezónách vypadl z mistrovství světa a musel vzít zavděkem 'jen' evropským šampionátem. I tak se bylo na rychlých šotolinových tratích v okolí Mazurských jezer nač dívat, což můžete posoudit ze snímků redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport & Crusar & Grzegorz Grzyb majstrami Poľska v rally 2018

foto

30. září 2018 • 11:00

Podujatie 75th RallyPolska 2018, zaradené do seriálu FIA ERC, ale aj poľských rally majstrovstiev, znamenalo pre slovenský Rufa Sport a poľský Crusar spoločne s posádkou Grzegorz Grzyb - Jakub Wróbel po ročnej prestávke návrat na poľský rally trón.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Poland vyhrál Grjazin, Lukjaňuk (konečně) evropským mistrem

foto

23. září 2018 • 19:15

Předposlední zastávka evropského šampionátu FIA ERC se v letošní sezoně odehrála v Polsku, ovšem oproti předchozím rokům se nejelo na asfaltech okolo Rzeszowa, nýbrž na šotolinových tratích v Mikolajkách, jež byly do minulého roku součástí nejvyšší ligy WRC. Pro evropský šampionát to ale není nové prostředí, Rajd Polski zde pod hlavičkou ME v minulosti kotvil pravidelně a dlouho.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Rally Poland ON LINE

foto

21. září 2018 • 07:00

Měsíc po Barumce pokračuje mistrovství Evropy u našich severních sousedů. Namísto Rzeszowa se tentokráte pojede v okolí Mikolajek, když tradiční závod Rally Poland vypadl z mistrovství světa. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Poland

foto

12. září 2018 • 22:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude pokračovat příští týden u našich severních sousedů. Rajd Polski totiž po vyřazení z mistrovství světa nahradil v kalendáři ME Rajd Rzeszowski. Organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek na jejich předposlední díl evropského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist