www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 18 - Rally Liepaja (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

25. října 2018 • 14:00

Závěrečným dílem letošního mistrovství Evropy byla v polovině října lotyšská Rally Liepaja. Na tradičně rychlých šotolinových tratích se rozhodovalo o zisku titulu v ERC Junior U28, které získal po zásluze Nikolay Gryazin. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš: Rychlá Liepaja a bramborový mistrák

foto

23. října 2018 • 16:00

Druhý start s vozem Fabia R5 na šotolinovém povrchu absolvoval v okolí lotyšského města Liepaja Filip Mareš se svým navigátorem Janem Hlouškem. Mladá posádka reprezentačního ACCR Czech Rally teamu tak měla v krátkém sledu další možnost porovnat své schopnosti na nezpevněném povrchu se špičkou Mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád účastníkem ERC Junior Experience

foto

17. října 2018 • 19:30

O uplynulém víkendu se v Lotyšsku odjela soutěž mistrovství Evropy v rally, šotolinová Liepaja Rally. Před samotnou soutěží se uskutečnil tréninkový kemp pro nadějné jezdce rally, který organizuje promotér mistrovství Evropy ERC pod názvem ERC Junior Experience Liepaja 2018.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Nikolay Gryazin zopakoval loňské prvenství na Rally Liepaja

foto

16. října 2018 • 19:00

Ruský mladík s lotyšskou licencí potvrdil letošní formu ze druhé poloviny sezóny a zvítězil na domácí Rally Liepaja, čímž nejen, že obhájil loňské prvenství, ale navíc si tím zajistil i titul v rámci ERC Junior U28. Na stupně vítězů jej doprovodili Chris Ingram a Fredrik Ahlin.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja

foto

8. října 2018 • 19:00

Již koncem tohoto týdne odstartuje závěrečný díl letošního seriálu mistrovství Evropy, který se uskuteční tradičně v Lotyšsku. Na závod se přihlásilo téměř osmdesát posádek, kvůli národním homologacím a hlavně nesmyslnému předpisu o povinné bezpečnostní nádrži jich v mezinárodním poli bude pouze pětatřicet.

žádný příspěvek celý článek »

toplist