www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 18 - Rally Vyškov (RSS)

Vopatřil přelstil i Ivanovickou bránu a dál míří za obhajobou

foto

29. května 2018 • 09:00

Roli favorita v úvodních dvou podnicích pohárového seriálu XTG Adam Cup 2018 bezezbytku naplňuje soutěžák z Rackové na Zlínsku Martin Vopatřil. Obhájce trofeje dokázal po prvenství na domácí Rallysprint Kopná kralovat také naposledy s téměř půlminutovým náskokem ve Vyškově.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár po Vyškove a Zaluži

foto

17. května 2018 • 08:00

Prešovský automobilový pretekár Igor Drotár dokáže ako správny jazdec vyťažiť aj z problémov pozitíva. Testovacia rely vo Vyškove síce nedopadla najlepšie, no získané skúsenosti zúročí najbližie na Rallye Tatry. Uplynulý víkend si tiež v poľskej Zaluži vyjazdil trofeje a ďalšie skúsenosti v pretekoch do vrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Dvě sady pohárů pro Jirku Hladíka a Petra Krajču

foto

16. května 2018 • 09:00

Na vítězství ve třídě 8 při Rally Vyškov tentokrát vozy Minařík racing nedosáhly, přesto si domů posádky odvezly dvě sady pohárů – za druhé a třetí místo. Zásluhu na tom mají Jirka Hladík a Petr „Balvan“ Krajča.

žádný příspěvek celý článek »

Bez testu do auta nelez

foto

14. května 2018 • 12:00

Nápad vyzkoušet si odlišnosti v ovládání osvědčené fiesty a všemi opěvované Fabie R5 zrál v hlavách Martina Vlčka a Jindřišky Žákové už delší dobu. Ideální příležitost se jim naskytla až necelé dva roky po prvním startu ve speciálu této kategorie – na květnové Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Nekvapil s Koscelníkem stříbrní na Rally Vyškov

foto

14. května 2018 • 11:00

Dalšího skvělého výsledku dosáhl ve své sportovní kariéře Lukáš Nekvapil s Romanem Koscelníkem. Při Rally Vyškov dojela tišnovská posádka na 2. místě v Rallysprint sérii a stejnou příčku obsadili kluci i ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Nikola Dvořáková - Rychlost a adrenalin mě baví

foto

10. května 2018 • 12:00

Minulý víkend, ve dnech 4. - 5. 5. 2018, se konal XXVI. ročník Rally Vyškov. A dopadl báječně! Posádka startující s číslem 94 N. Dvořáková - O. Novák vybojovala krásné 1. místo ve třídě 9 s pronajatým vozem Honda Civic VTi šedé barvy z naší stáje. Celkové 44. místo z 81 startujících posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Letecký den nejenom pro poháry v podání Semeráda a Krupičky

foto

10. května 2018 • 11:00

Otrokovický KIT Racing navázal na úspěšnou šňůru startů v letošní sezóně i na Vyškovsku. Při druhém závodě v Rallysprint sérii se o další mega výsledek postaral teprve šestnáctiletý Petr Semerád, který Rally Vyškov vyhrál. Další cenné zkušenosti si na svůj účet připsal také Lukáš Krupička.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

10. května 2018 • 09:00

Po měsíční pauze pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+. I tentokráte se posádky vydaly na Moravu, konkrétně na východ od Brna, kde se uskutečnila tradiční Rally Vyškov. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jörga Ullmanna

foto

9. května 2018 • 10:00

Po měsíční pauze pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+. I tentokráte se posádky vydaly na Moravu, konkrétně na východ od Brna, kde se uskutečnila tradiční Rally Vyškov. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Marešovi s Hlouškem uniklo vyškovské zlato o dvě desetiny

foto

9. května 2018 • 08:00

Mladá posádka startující pod hlavičkou ACA Škoda Autoklub Teamu, potvrdila při čtvrtém startu s vozem Škoda Fabia R5 vzrůstající tendenci svých výkonů.Filip Mareš s Honzou Hlouškem vyhráli pět rychlostních zkoušek, dvakrát dojeli druzí, avšak ani to jim nestačilo na celkové prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Adam Cup: Historie se ve Vyškově neopakovala

foto

8. května 2018 • 18:00

Loni na Rally Vyškov rozhodla pohárové klání vozů Opel Adam Cup až poslední rychlostní zkouška. Letos měl souboj o vítězství v hodnocení druhého podniku XTG Adam Cupu 2018 stejné protagonisty, ale Martin Vopatřil si tentokrát prvenství před Patrikem Brtníčkem udržel až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Dvořák: Z Vyškova si odvážíme mnoho postřehů

foto

8. května 2018 • 17:30

Další cenné zkušenosti si ze svého druhého ostrého startu s Peugeotem 208 R2 odváží mladá posádka Autoklub Peugeot Rally Talentu, Jan Dvořák a Jiří Kalkus. Na 26. ročníku Rally Vyškov startovali s nově připraveným vozem ze stáje Brynda Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

8. května 2018 • 14:00

Po měsíční pauze pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+. I tentokráte se posádky vydaly na Moravu, konkrétně na východ od Brna, kde se uskutečnila tradiční Rally Vyškov. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Vyškov kořistí Romana Odložilíka

foto

5. května 2018 • 22:00

Nemocemi sužovaná dvojice Roman Odložilík - Martin Tureček zvítězila v letošním ročníku Rally Vyškov a odčinila tak smolné odstoupení po havárii z minulého ročníku. Ve finále porazila o pouhé dvě desetiny vteřiny talentovaného mladíka Filipa Mareše, který přišel o vítězství díky penalizaci za retardér.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov odhalila definitivní podobu soutěže

foto

24. dubna 2018 • 13:00

Zelenající se příroda a pomalu rozkvétající stromy signalizují příchod května. S ním se také blíží již tradiční Rally Vyškov. Ta bude letos stejně jako v letech minulých hostit pětidílný seriál A-Sport Rallysprint Série 2018. Vedle rallysprintové série se vyškovská rally bude započítávat také do hodnocení souběžného Poháru 2+ a XTG Opel Adam Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist