www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 18 - Rally Jeseníky (RSS)

Jan Dvořák: Jeseníky hodnotíme pozitivně

foto

30. září 2018 • 08:00

Posádka projektu Autoklub Peugeot Rally Talent - Jan Dvořák a Jiří Kalkus absolvovala další ostrý závod s Peugeotem 208R2 na Rally Jeseníky. Necelý týden před startem soutěže proběhl jednodenní test, jehož cílem bylo vyzkoušet nastavení vozu a různou tvrdost pneumatik vzhledem k očekávané změně povětrnostních podmínek. Předpoklad dešťových přeháněk byl velmi reálný a posádka se musela připravit na neznámé podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Vydařená premiéra Josefa Pátla v Jeseníkách

foto

26. září 2018 • 13:00

Předposlední podnik rallysprintového mistrovství přinesl i jednu úspěšnou premiéru. Josef Pátl usedl do er pětky a po dokončení všech rychlostních zkoušek byl klasifikovaný na šestém místě. První start vyšel na jedničku.

žádný příspěvek celý článek »

Zkomplikovaná obhajoba

foto

26. září 2018 • 12:00

V pětidílném kalendáři Rallysprint série a Poháru 2+ není mnoho prostoru k taktizování. Seriál se ještě ani nestačil rozjet, aby hned svým třetím závodem v Pačejově vstoupil do druhé poloviny, ve které následují už jen dvě podzimní soutěže v Jeseníkách a ve Vsetíně.

žádný příspěvek celý článek »

Nekvapil s Koscelníkem vezou z Jeseníků bronz

foto

26. září 2018 • 11:00

S dvěma sadami pohárů odjížděla z Rally Jeseníky tišnovská dvojice Lukáš Nekvapil – Roman Koscelník. Třetí místo ve třídě 6 a stejné umístění v absolutním hodnocení RSS dává posádce naději bojovat o konečné stříbro v jednodenních soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

XTG Adam Cup: Rally Jeseníky skončila menší senzací

foto

26. září 2018 • 10:00

Až na pátém závodě XTG Adam Cupu Rally Jeseníky, poznal letos suverénní Martin Vopatřil hořkost porážky. Na tratích v okolí Šternberka však nepodlehl žádnému ze svých tradičních soupeřů, ale pohárovému premiantovi Dominikovi Stříteskému. Třetí příčku klasifikace bral, jak už je skoro tradicí, olomoucký Martin Baďura.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád s Hlávkou vítězové Rallysprint série 2018

foto

26. září 2018 • 08:00

Hájek Rally Team s posádkou Petr Semerád – Jiří Hlávka se po skončené Rally Jeseníky může těšit ze zisku vítězství v celkovém hodnocení A-Sport Rallysprint série. V jednodenních soutěžích rally se za celkové vítězství neuděluje titul mistra ČR v rally, ale pokud by tomu tak bylo, jako například v minulosti, měla by Česká republika nejmladšího mistra v rally v historii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Iva Prieložného

foto

25. září 2018 • 20:00

Po téměř dvouměsíční pauze pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+. Posádky se tentokráte vydaly do okolí Šternberka, kde se po několikaleté pauze uskutečnil další ročník Rally Jeseníky. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Jörga Ullmanna

foto

17. září 2018 • 11:00

Po téměř dvouměsíční pauze pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+. Posádky se tentokráte vydaly do okolí Šternberka, kde se po několikaleté pauze uskutečnil další ročník Rally Jeseníky. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout i prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Jeseníky vyhrál Roman Odložilík

foto

15. září 2018 • 23:00

Po napínavém souboji o desetiny s Martinem Vlčkem si připsala letošní vítězství na znovuobnovené Rally Jeseníky dvojice Roman Odložilík-Martin Tureček. Za druhým Vlčkem skončil na bronzové příčce Karel Trněný. V rámci Rallysprint série vyhrál Michal Horák před Petrem Semerádem a Lukášem Nekvapilem.

žádný příspěvek celý článek »

V XTG Adam Cupu půjde v Jeseníkách do tuhého…

foto

13. září 2018 • 08:00

Po zlínské Barum rally pokračuje v rychlém sledu XTG Adam Cup pátým závodem. Ten zavede posádky na tratě Rally Jeseníky, do okolí Šternberka. Vzhledem k předchozím startům na této soutěži bude ze svých zkušeností čerpat lídr Martin Vopatřil. Nikdo z pohárových účastníků mu však jistě nedá nic zadarmo, ve hře je totiž umístění na stupních vítězů XTG Adam Cupu 2018.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky hlásí připraveno

foto

11. srpna 2018 • 19:00

Další díl rallysprintu se odehraje ve Šternberku na Moravě, jako předposlední díl tohoto seriálu, tím posledním pak bude XV. Bonver-Partr rally Vsetín na konci října. Letošní šternberská soutěž se uskuteční po dvouleté odmlce. Rally Jeseníky se jeden rok neuskutečnila kvůli uzavírkám stěžejních komunikací, kde měla vést trať jesenické, další rok stály v cestě chybějící finance. Letos jsme ale připraveni opět vyjet do tratí v podhůří Jeseníků.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Jeseníky

foto

9. srpna 2018 • 18:30

Dnes byly zveřejněny zvláštní ustanovení na další díl letošní Rallysprint série i poháru 2+, Rally Jeseníky, který se uskuteční v polovině září po dvouleté odmlce na tradičních rychlostních zkouškách v okolí města Šternberk proslavením závody do vrchu Ecce Homo.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky letos zažijí obnovenou premiéru

foto

7. února 2018 • 13:00

Tradiční rallysprint ve Šternberku na Moravě, městě automobilovému sportu zaslíbeném, se letos uskuteční po dvouleté odmlce. V předloňském roce se soutěž neuskutečnila kvůli uzavírkám stěžejních komunikací, kde měla vést trať jesenické a vloni stály v cestě chybějící finance. Jaká je nyní situace, týkající se letošního ročníku Rally Jeseníky?

žádný příspěvek celý článek »

toplist