www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - Czech Drive

Výstava CZECH DRIVE s velkým zájmem veřejnosti

foto

26. dubna 2018 • 12:00

Druhý ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE, který se konal v sobotu 14. dubna v centru krajského města Zlína, se vydařil po všech stránkách. Krásné jarní počasí, zvýšený zájem vystavovatelů přinesl nebývalý počet exponátů a rekordní byl rovněž zájem široké veřejnosti, která si nenechala ujít motoristický svátek jara s vůní benzínu.

žádný příspěvek celý článek »

Czech Drive: náměstí před radnicí nabídne bohatý program

foto

13. dubna 2018 • 17:50

Návštěvníci 2. ročníku výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE uvidí na náměstí Míru ve Zlíně (sobota 14. dubna 2018) především ukázky záchranných složek. Na prostranství před zlínskou radnicí předvedou součinnost části složek integrovaného záchranného systému. Hasiči a záchranáři zdravotnické záchranné služby spolupracují při záchranných pracích u dopravních nehod i mimořádných událostech a ukázky jejich zásahu zhlédne široká veřejnost.

příspěvků: 1 celý článek »

Czech Drive: V parku Svobody najdete velká lákadla!

foto

12. dubna 2018 • 00:15

Plocha kolem zlínského zámku v parku Svobody čítá v rámci 2. ročníku výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE (sobota 14. dubna 2018 v době od 10 do 18 hodin) více než 120 vozů a motocyklů. K největším tahákům jednodenní výstavy budou patřit nablýskané rallyové speciály.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally jízda ve Zlatém jablku zahájena!

foto

10. dubna 2018 • 20:00

Část programu 2. ročníku výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE proběhne premiérově v Obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně. V rámci motoristického svátku jara se můžete těšit na výstavu rally speciálů, záchranné vozidlo BMW i3 se zdravotníkem, dětskou dráhu a interaktivní tabuli BESIP, prodejní stánek Barum Czech Rally Zlín a další program.

žádný příspěvek celý článek »

Dětský den překvapí pohádkovým lesem

foto

5. dubna 2018 • 08:00

Zlínští organizátoři připravili pro nejmenší návštěvníky výstavy automobilů a motocyklů Czech drive (sobota 14. dubna) opět bohatý doprovodný program v rámci dětského dne, který proběhne v rozlehlém prostředí parku Svobody u zlínského zámku od 10 do 18 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Pořiďte si zvýhodněné vstupné na CZECH DRIVE!

foto

22. března 2018 • 08:00

Druhý ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE se uskuteční druhou dubnovou sobotu v roce (14. dubna 2018). Motoristický svátek proběhne opět v samotném centru Zlína, diváci uvidí nablýskané automobily a motocykly převážně v parku Svobody u zlínského zámku a na náměstí Míru před radnicí. Pořadatelé z Barum Czech Rally Zlín připravili pro milovníky motorismu v předprodeji zvýhodněné vstupné, které přivítají především rodiny s dětmi.

žádný příspěvek celý článek »

Motoristickou výstavu CZECH DRIVE čeká druhý ročník

foto

23. února 2018 • 09:00

Po loňské premiéře se i letos dočká Zlín automobilové výstavy CZECH DRIVE. Bude se konat 14. dubna na náměstí Míru, v parku Svobody v okolí zlínského zámku a nově se program rozšíří také na parkoviště na Gahurově ulici. Za výstavou CZECH DRIVE stojí pořadatelský tým Barum Czech Rally Zlín, který zve všechny příznivce motorismu na přehlídku historických i nejmodernějších automobilů, závodních speciálů, motocyklů a mnoho dalších zajímavých exponátů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist