www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - Mikuláš Rally is life

Vančík Motorsport se loučil se sezonou

foto

27. prosince 2018 • 12:00

Jako rozloučení se sezonou 2018 si stáj Vančík Motorsport společně s jezdci Mirkem Jakešem a Martinem Březíkem vybrala start na domácí Mikuláš rally.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček: Když přijde čas na změnu

foto

23. prosince 2018 • 12:00

Důstojně se rozloučit s končící sezonou a prozkoumat, zda Mikuláš nenechal za oknem nějaký pohár. S tímto záměrem přijelo na slušovickou Mikuláš rally celkem 72 soutěžních dvojic, mezi kterými nechyběli ani Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikuláši nejrychlejší junior Gargulák s novým vozem

foto

14. prosince 2018 • 16:00

Slušovický volný podnik je domácí soutěží pro Petra Garguláka. Nově složená posádka Gargulák – Fuksa si na letošním ročníku vyzkoušela novou závodní techniku – Peugeot 208 R2. I přesto, že to pro kluky byla premiéra s autem, dokázali zajet výborný výsledek. Po závodě si Petr s Pavlem vyzvedli poháry za druhé místo mezi dvoukolkami a vítězství v juniorské kategorii. Konečné 24. místo absolutního pořadí jen podpořilo radost z dobře odjetého závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

14. prosince 2018 • 14:00

Týždeň po Pražskom relyšprinte, kde Igor pre poruchu odstúpil, štrajkovala technika Škody Fabia WRC aj na mikulášskej súťaži v Slušoviciach. Krátke podujatie v meke českého rely športu dokončili na 15. mieste. Nebyť problému s odlievaním paliva a následným 'vynechávaním', mohlo to dopadnúť samozrejme lepšie. V športe však neplatí, čo by bolo, keby...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally is life od Marka Pléhy

foto

13. prosince 2018 • 11:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná tečka KIT Racingu za sezónou ve Slušovicích

foto

13. prosince 2018 • 10:00

Důstojnou tečku za letošní sezónou automobilových soutěží udělal na Mikuláš Rally is life 2018 i otrokovický KIT Racing. Do Slušovic přivezl tým pět vozů, které bez problémů zvládly celou soutěž. Navíc Vlastimil Neumann ovládl kategorii historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing ve Slušovicích s premiérou Adama Kouta

foto

12. prosince 2018 • 09:00

Slušovický tým Minařík racing vyrazil na Mikulaš Rally is life 2018 s pěti vozy. Čtyři z nich úspěšně dojely až na cílovou rampu a k tomu na pódiových stupních. Do sestavy týmu vedenou Lubomírem Minaříkem přibyl Adam Kout – přední český motokárový závodník, který v roce 2015 získal titul mistra Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Štvrté miesto pre Rufa Sport z Mikuláš Rally is life

foto

11. prosince 2018 • 14:00

Štvornásobný absolútny slovenský a dvojnásobný poľský šampión v rally sa predstavil v rámci posledného podujatia sezóny v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5 a spolujazdcom Krzysztofom Grzesikom. V rámci pätice rýchlostných skúšok, ktoré dovedna merali takmer tridsať kilometrov im v cieli patrilo štvrté miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Rally Team ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

10. prosince 2018 • 15:10

Podujatie Mikuláš Rally is Life 2018, ktoré je zaradené medzi voľné posezónne podujatia uzavrelo sezónu slovenského KL Racing Rally Teamu, pričom divákom v Slušoviciach sa predstavila dvojica súťažných posádok.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally is life od Iva Prieložného

foto

10. prosince 2018 • 14:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Jak soutěž probíhala si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Tomáš Kostka vyhrál popáté Mikuláš Rally is life

foto

9. prosince 2018 • 12:00

Letošní úspěšnou sezonu rallysportu v České republice tradičně uzavřela Mikulášská rally ve Slušovicích, která se jela pod oficiálním názvem Mikuláš Rally is life 2018. Vítězem devátého ročníku se stala stylem start – cíl posádka Tomáš Kostka, Ladislav Kučera (soutěžící Tomáš Kostka) na voze Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Mikuláš Rally is life ON LINE

foto

8. prosince 2018 • 08:00

Závěrečným podnikem soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně Mikuláš Rally, tentokrát s podtitulem Rally is life. Výsledky i kompletní průběh závodu, který se i letos pojede na tradičních úsecích v okolí Slušovic, můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kam se vydat na trať při Mikuláš Rally is life 2018?

foto

8. prosince 2018 • 00:30

Pořadatelé z AK Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili pro závěr letošní soutěžácké sezony v České republice při Mikuláš Rally is life 2018 podobně jako v předchozích letech dva úseky rychlostních zkoušek s názvy Dostihovka okruh a Fagus Lípa. Soutěžící ukrojí při této rallyshow v sobotu 8. prosince celkovou porci 29,49 km.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom ukončia sezónu v Slušoviciach

foto

7. prosince 2018 • 12:00

Posledná rally súťaž konajúca sa záverom sezóny v bývalom Československu sa bude už tradične konať v Slušoviciach. Samozrejme aj s účasťou slovenského Rufa Sport Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár po rely v Prahe mieri do Slušovíc

foto

7. prosince 2018 • 11:00

Nedávny Pražský relyšprint s centrom na strahovskom štadióne dostal nečakane intenzívnu snehovú nádielku. Pre Igora Drotára však táto exhibičná súťaž skončila už po tretej rýchlostnej skúške.

žádný příspěvek celý článek »

toplist