www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - Setkání mistrů

Igor Drotár na Stretnutí majstrov v Česku

foto

15. listopadu 2018 • 08:00

Relykrosový areál Sosnová je už tradičným miestom tohto mimoriadne obľúbeného podujatia, kde sa každý november stretnú skutočné hviezdy prevažne disciplíny rely. Napokon v nedávnej minulosti sa tu predviedli aj legendy svetového motoršportu ako deväťnásobný Majster sveta v rely Sébastien Loeb, či štvornásobný svetový šampión Juha Kankkunen.

žádný příspěvek celý článek »

Filip Mareš vítězem Setkání mistrů

foto

14. listopadu 2018 • 12:00

Setkání mistrů s hvězdami rally, rallycrossu a autokrosu ukončilo na autodromu v Sosnové letošní sezónu uvedených disciplín. Na sedmnáctém ročníku tohoto prestižního klání se s Fabií R5 letos naposledy představil Filip Mareš. Na sever Čech přijel v tradičních barvách ACA Škoda Autoklub Teamu s velkými ambicemi a přáním ukončit sezónu vítězstvím.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom bavili divákov na show v Sosnovej

foto

14. listopadu 2018 • 11:00

Slovenský Rufa Sport Team spoločne so štvornásobným slovenským a dvojnásobným poľským absolútnym rally majstrom sa predstavili v priebehu druhého novembrového víkendu divákom XVII. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnovej.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád při premiéře s R5 ve finále při Setkání mistrů

foto

14. listopadu 2018 • 09:00

Petr Semerád letos se spolujezdcem Jiřím Hlávkou vybojoval celkové vítězství v šampionátu jednodenních rally - Rallysprtint série. Odměnou za to, co v sezóně dokázal, byl jeho start na Setkání mistrů se špičkovou Škodou Fabia R5. Petr Semerád začínal s řízením závodního vozu právě na Autodromu v Sosnové, kde se XVII. Global Assistance Setkání mistrů odehrávalo, a proto nemohlo být pro premiérový start s vozem R5 vybráno příhodnější místo.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů uzavřelo motoristickou sezonu

foto

12. listopadu 2018 • 01:00

Sedmnáctý ročník tradičního Setkání mistrů na Autodromu v Sosnové u České Lípy nabídl divákům špičkový automobilový sport, který ozdobila účast mnoha úspěšných závodníků v rally, rallycrossu a autokrosu. Tribuny sosnovského autodromu v sobotu a v neděli navštívilo více než 4000 diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport na Setkání mistrů do Sosnovej

foto

8. listopadu 2018 • 11:00

Výborné a v mnohých prípadoch doslova dych vyrážajúce súboje, keď na jednej trati medzi sebou bojujú naraz dvaja jazdci, ale aj zábava a dobrá nálada. To všetko môžu fanúšikovia, ale aj súťažiaci zažiť v rámci podujatia XVII. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnovej. Na štarte nebude chýbať ani štvornásobný slovenský a dvojnásobný poľský rally šampión Grzegorz Grzyb so Škodou Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Je to show nebo závod?

foto

8. listopadu 2018 • 08:00

Už sedmnáct let se po skončení sezony setkávají automobiloví závodníci z rally, autokrosu a rallycrossu na Autodromu v Sosnové, aby změřili své sily na zdejší atraktivní trati, a aby současně pobavili diváky. Na trati se během hlavního nedělního programu divákům ukážou moderní soutěžní speciály R5, které postupně nahrazují silné rallyové vozy WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Česká špička a italský showman na Setkání mistrů

foto

5. listopadu 2018 • 11:00

Pestré startovní pole čítající špičkové automobilové závodníky z rally, rallycrossu a autokrosu, se objeví na XVII. Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy, které se uskuteční už za týden, v neděli 11. listopadu. Pořadatelé v letošním roce vsadili na dobře známé a osvědčené účastníky, kteří jsou převážně z České republiky, ale nechybí ani závodníci ze Slovenska a z Polska.

žádný příspěvek celý článek »

toplist