www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Rally Sweden

Fotogalerie z Rally Sweden od André Lavadinha

foto

8. března 2019 • 16:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla letos nepříliš sněhobílá Rally Sweden. A to vše prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Yaris WRC triumfovala ve Švédské rally

foto

19. února 2019 • 18:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT oslavuje svůj první triumf v sezóně světového rallyového šampionátu FIA 2019. Ott Tänak ve Švédské rallye, druhém díle šampionátu, dosáhl suverénního vítězství. Na stejném místě se v roce 2017 odehrálo vůbec první vítězství Toyoty Yaris WRC, která tak zde za poslední tři roky dokázala vyhrát dvakrát. Tänak současně zvítězil v závěrečné Power Stage, z níž si odnesl maximum bodů.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Ott Tänak vyhrál Rally Sweden

foto

17. února 2019 • 18:00

Estonský jezdec Ott Tänak vyhrál celkem suverénně letošní ročník Rally Sweden. Naopak na pozicích za ním to hodně vřelo a až poslední zkouška rozhodla, že jej na stupně vítězů doprovodili Esapekka Lappi a Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Sweden vyhrál Thierry Neuville

foto

14. února 2019 • 14:00

Thierry Neuville byl nejrychlejší na dnešním shakedownu na Rally Sweden. Vzhledem k proměnlivým podmínkám nejsou výsledky shakedownu příliš relevantní, s postupujícími průjezdy trať totiž výrazně zrychlovala, kdy rozdíl mezi průjezdy byl třeba i 10 vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Toyota Gazoo Racing doufá v úspěšnou jízdu na švédském sněhu

foto

14. února 2019 • 08:00

Vozy Toyota Yaris WRC se vrátí na Švédskou rallye, dějiště jejich vůbec prvního vítězství a současně druhé kolo letošní sezóny světového rallyového šampionátu FIA. Jezdci Ott Tänak, Jari-Matti Latvala a Kris Meeke se budou snažit navázat na slibný začátek tažení týmu Toyota Gazoo Racing WRT na Rallye Monte-Carlo a již vyhlížejí jedinou čistě zimní rallye v závodním kalendáři.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Sweden

foto

18. ledna 2019 • 23:00

Celkem 63 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na druhý díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, která se opět pojede na tradičních zasněžených rychlostních zkouškách v polovině února.

žádný příspěvek celý článek »

toplist