www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 19 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

23. června 2019 • 14:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo svým italským dílem. Na posádky čekaly náročné šotolinové rychlostní zkoušky Rally Italia Sardegna. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Jörga Ullmanna

foto

18. června 2019 • 09:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu svým italským dílem. Na posádky čekaly náročné šotolinové rychlostní zkoušky Rally Italia Sardegna. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Italia Sardegna nakonec vyhrál Dani Sordo

foto

16. června 2019 • 17:00

Daniel Sordo vyhrál letošní ročník Rally Italia Sardegna. Dopomohly mu k tomu problémy s posilovačem řízeni Otta Tänaka, který přišel o vedoucí pozici až na závěrečné power stage. Na stupně vítězů doprovodili Sorda Teemu Suninen a Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

31. května 2019 • 11:00

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna, který se pojede v polovině května na italském ostrově. Na startu se letos poprvé v rámci MS představí i úřadující šampion WRC2 Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

toplist