www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Azores Rallye (ERCJ)

Fotogalerie z Azores Rallye od Daniela Fessla

foto

14. dubna 2019 • 08:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na konci března na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Rallye od Svena Kolluse

foto

8. dubna 2019 • 19:00

Letošní ročník mistrovství Evropy byl zahájen na konci března na portugalském ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Průběh Azores Rallye si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rally v Jurském parku

foto

4. dubna 2019 • 13:00

Při úvodní soutěži letošního seriálu FIA European Rally Championship na Azorských ostrovech debutovala posádka Erik Cais – Jindřiška Žáková se zbrusu novým vozem Ford Fiesta R2T. 19letý jezdec zvládl nástrahy specifické šotolinové tratě i proměnlivého počasí bez větších problémů. Obsadil pátou příčku v nabité kategorii ERC3 Junior jako nejrychlejší z trojlístku juniorů českého reprezentačního týmu ACCR.

žádný příspěvek celý článek »

Azorská rallye pro Štajfa v Top 10

foto

27. března 2019 • 15:00

Posádka týmu Racing 21 Vojtěch Štajf s Veronikou Havelkovou dokončila na voze Škoda Fabia R5 první soutěž seriálu FIA European Rally Championship na devátém místě absolutního pořadí a získala tak první evropské body. Do průběhu letošní soutěže na Azorských ostrovech zasáhla v jejím závěru výrazná změna počasí na trati.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Úvodní soutěž ERC na Azorech překvapivě pro Habaje

foto

24. března 2019 • 20:20

Jak se už stalo tradicí, odstartovalo letošní mistrovství Evropy uprostřed Atlantiku na Azorských ostrovech. Šotolinové tratě umístěné do naprosto unikátních scenérií přilákaly jak zkušené evropské harcovníky, tak nováčky, a to zejména v juniorských kategoriích.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Azores Rallye

foto

13. března 2019 • 01:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na úvodní díl letošního ročníku mistrovství Evropy, Azores Rallye, který se uskuteční na portugalském ostrově Sao Migule již koncem příštího týdne. Posádky se opět vydají i na legendární zkoušku po vrcholu kráteru Sete Cidades, která bude tentokrát přenášena živě na internetu, pokud počasí dovolí.

žádný příspěvek celý článek »

Racing 21 v roce 2019: Jedna posádka – dva šampionáty

foto

4. března 2019 • 12:00

Tým Racing 21 představuje svůj soutěžní program pro sezónu 2019. Ten se, podobně jako minulý rok, zaměřuje na účast ve dvou významných šampionátech. Vedle kompletního domácího seriálu Mistrovství ČR bude tým Racing 21 hájit reprezentační barvy pod hlavičkou Autoklubu ČR (ACCR) v rámci evropského šampionátu ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Tovární tým Opel bude pokračovat v ME

foto

25. února 2019 • 11:00

Tovární tým Opel bude i v nadcházející sezóně pokračovat v rámci startů v mistrovství Evropy. Pojede pod křídly ADAC Opel Rallye Junior Teamu a opět to bude s dvojicí jezdců, kterými budou Elias Lundberg a Grégoire Munster.

žádný příspěvek celý článek »

Marijan Griebel pojede mistrovství Evropy

foto

25. února 2019 • 08:00

Německý jezdec Marijan Griebel se stal dvojnásobným juniorským mistrem Evropy - v hodnocení dvoukolek i čtyřkolek. V loňské sezóně úspěšně zaútočil na titul mistra Německa, v nadcházející sezóně se pak vrací na mezinárodní scénu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist