www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Rally di Roma Capitale (ERCJ)

Fotogalerie z Rally di Roma Capitale od Svena Kolluse

foto

4. srpna 2019 • 14:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích pokračovalo v polovině července v Itálii na asfaltové Rally di Roma Capitale. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Cais v Itálii poprvé na bedně

foto

1. srpna 2019 • 14:00

V okolí italské metropole se odehrávala předposlední soutěž mistrovství Evropy v kategorii ERC3 Junior. Posádka Erik Cais – Jindřiška Žáková startovala s novým Fordem Fiesta R2T týmu Orsáka Rallysport poprvé na asfaltové trati a dokázala v nabité konkurenci vybojovat druhou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky Rally di Roma Capitale

foto

21. července 2019 • 04:00

Po dvou rychlých šotolinových soutěžích pokračuje mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na asfaltovém povrchu. Tentokráte se posádky vydávají do Itálie na Rally di Roma Capitale. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally di Roma Capitale

foto

12. července 2019 • 15:00

Po dvou rychlých šotolinových soutěžích se mistrovství Evropy v automobilových soutěžích přesouvá zpět na asfaltový povrch. Organizátoři Rally di Roma Capitale, která bude mít opět centrum soutěže ve Fiuggi, zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist