www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 19 - Rally Hungary

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

10. prosince 2019 • 15:00

V okolí Nyíregyházy a slavné vinařské oblasti Tokaj se uskutečnil poslední díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Průběh extrémním počasím provázené Rally Hungary si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Daniela Fessla

foto

29. listopadu 2019 • 08:00

V okolí Nyíregyházy a slavné vinařské oblasti Tokaj se uskutečnil poslední díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích. Průběh extrémním počasím provázené Rally Hungary si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Erik Cais prvním vicemistrem Evropy ERC3

foto

20. listopadu 2019 • 10:00

Česká posádka Erik Cais – Jindřiška Žáková se postarala o obrovský úspěch týmu Orsák Rallysport na mezinárodním poli. S Fordem Fiesta R2T korunovali na závěrečné Rally Hungary svoji premiérovou sezonu v mistrovství Evropy vítězstvím v kategorii dvoukolek ERC3. V konečném hodnocení obsadili skvělou druhou příčku a výraznou měrou přispěli k titulu českého národního týmu ACCR Czech Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Mareš v Maďarsku nedojel, ale v ERC skončil čtvrtý

foto

16. listopadu 2019 • 14:00

Na závěrečném podniku FIA ERC v Maďarsku startovala také posádka ACCR Czech Rally Teamu ve složení Filip Mareš a Jan Hloušek. Tentokrát se Filip Mareš představil s novou evolucí vozu Škoda Fabia R5 a i když do cíle nakonec nedojel, znovu ukázal svoji rychlost.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Hungary vyhrál Turán, mistrem Evropy je Ingram

foto

11. listopadu 2019 • 15:00

Závěrečným podnikem letošního mistrovství Evropy byla premiérově Rally Hungary. za extrémně náročných povětrnostních podmínek vyhrál domácí Frigyes Turán, souboj o titul rozhodla až poslední rychlostní zkouška, po které byl korunován titulem Chris Ingram.

žádný příspěvek celý článek »

toplist