www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 19 - Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín

Lukáš Nekvapil s Petrou Řihákovou stříbrní v rallysprintové sérii

foto

6. listopadu 2019 • 10:00

Někdy člověk moc chce, ale výsledek snažení je opačný. Své o tom ví i Lukáš Nekvapil, který ve Vsetíně chtěl bojovat o post krále rallysprintové série. Nepovedená úvodní zkouška sprintu však zhatila všechny naděje.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing ve Vsetíně slavil titul Debnárové

foto

5. listopadu 2019 • 08:00

Poslední podnik Rallysprint série se odjel na konci října ve Vsetíně. Na téměř domácím závodě nechyběl ani slušovický tým Minařík racing, který tentokrát postavil na start dva vozy. O titul ve třídě 5 bojovaly závodnice ze Slovenska – Michaela Debnárová a Lucie Laurincová. Holky usedly do vozu Renault Clio R3. Od pořadatelů dostaly přidělené startovní číslo 67 a vyrazily vstříc posledním kilometrům k zisku titulu ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint pro Neumanna, Jatel závod nedokončil

foto

4. listopadu 2019 • 10:00

Partr - Sev.en Commodities Rally Vsetín byl závěrečný sprint sezóny i poslední závod historiků. Na start se postavili i absolutní vítěz kategorie historik Vlastimil Neumann, jenž potvrdil svou letošní dominanci, a v RSS Radek Jatel s peugeotem, který těsně sprint nedokončil.

žádný příspěvek celý článek »

První start a první vítězství pro Daniela Poláška

foto

31. října 2019 • 13:00

První ostrý start si ve Vsetíně na své konto připsal Daniel Polášek, který usednul do Hondy Civic VTi. A premiéra dopadla na výbornou. Posádka Daniel Polášek – Kateřina Pohlídalová dokázala vyhrát třídu 9.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Iva Prieložného

foto

31. října 2019 • 09:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Dalibora Benycha

foto

29. října 2019 • 11:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín od Jörga Ullmanna

foto

28. října 2019 • 11:00

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ pokračoval svým závěrečným podnikem v okolí Vsetína, letos pod poněkud zdlouhavým názvem Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vsetínský rallysprint vyhrál Miroslav Jakeš

foto

27. října 2019 • 14:00

Po Barum Czech Rally Zlín vznikla na domácích tratích dlouhá pauza, která je ale u konce. Závěrečným podnikem Rallysprint série je tradiční vsetínský závod, letos nesoucí poněkud dlouhý název Partr-Sev.en Commodities Rally Vsetín. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdná startovka XVI. ročníku Rally Vsetín

foto

22. října 2019 • 16:00

K účasti v 16. ročníku Partr - Sev.en Commodities Rally Vsetín 2019 se přihlásilo 123 soutěžních dvojic, mezi nimi šest s národní prioritou ASN. Hvězdou první velikosti je aktuálně třetí jezdec hodnocení ERC Lukasz Habaj, jenž si start vybral v rámci přípravy na závěrečný podnik evropského šampionátu v Maďarsku.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský rallysprint uzavře sezonu historiků, RSS a P2+

foto

24. září 2019 • 17:00

Sev.en Commodities Rally Vsetín 2019 se uskuteční ve dnech 25. – 26. října 2019 jako závěrečný podnik Mistrovství ČR v rally historických automobilů, Rallysprint Série a Poháru 2+. Vzhledem k vývoji sezony je tak jisté, že právě na Vsetíně bude korunována většina mistrů a vítězů svých kategorií.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Daniel jun.: V Pačejově se nám zadařilo, ve Vsetíně na to snad navážeme

foto

23. září 2019 • 12:00

Petr Daniel jun. je letošním nováčkem v rally. Teprve osmnáctiletý jezdec ze Zlína se postavil na start závodu ve Vyškově a v Pačejově. Ještě před ostrým startem v rally okusil v Kopřivnici vůz Opel Adam Cup. Nyní je před posádkou Petr Daniel jun. – Michal Cibulka start na rallysprintu ve Vsetíně, kde kluci mají šanci umístit se na stupních vítězů v celkovém hodnocení třídy 9.

žádný příspěvek celý článek »

toplist