www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Jänner Rallye

Jänner Rallye – dobrodružství nebo rallye? – 2. díl

foto

22. února 2019 • 08:00

2. díl – sobotní II. etapa 34. Internationale Lietz Sport Jänner Rallye 2019. Posádka st. č. 49: Aleš Holakovský/Martin Vinopal, Škoda Felicia sk. N.

žádný příspěvek celý článek »

Jänner Rallye – dobrodružství nebo rallye? – 1. díl

foto

6. února 2019 • 14:00

Je to ještě rallye nebo už je to spíše nějaké expediční dobrodružství? Tuto otázku jsem si během letošní 34. Internationale Lietz Sport Jänner Rallye 2019 kladl hned několikrát... a nejvíce při tlačení Ascony, přestože jsme startovali s naší Feldou...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

11. ledna 2019 • 17:00

Tradičně první automobilovou soutěží v okolí je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla skuteční zimní podívanou plnou všudypřítomného sněhu. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jörga Ullmanna

foto

9. ledna 2019 • 08:00

Tradičně první automobilovou soutěží v okolí je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla skuteční zimní podívanou plnou všudypřítomného sněhu. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Iva Prieložného

foto

8. ledna 2019 • 09:00

Tradičně první automobilovou soutěží v okolí je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla skuteční zimní podívanou plnou všudypřítomného sněhu. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

7. ledna 2019 • 10:00

Tradičně první automobilovou soutěží v okolí je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla skuteční zimní podívanou plnou všudypřítomného sněhu. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jänner Rallye dominovali bratři Wagnerové

foto

6. ledna 2019 • 23:00

Bratři Wagnerové, známí i ze startů v českém šampionátu, kralovali letošnímu ročníku Jänner Rallye. Po smolném odstoupení staršího Simona suverénně zvítězil Julian při svém prvním startu s vozem kategorie R5.

žádný příspěvek celý článek »

toplist