www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - XII. Star Rally Historic

Lumír Vyorálek: Žigulík mne neustále překvapuje

foto

15. listopadu 2019 • 08:00

Vůni spáleného benzínu a rychlých kol propadl mimo jiných i Lumír Vyorálek. Třiačtyřicetiletý jezdec nejprve usedl do soutěžního vozu v crosscountry, aby později přešel do rally. Humor není Lumírovi nijak cizí, o čemž se můžete přesvědčit v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa s Hawlem opět na výbornou

foto

24. srpna 2019 • 11:30

To co si předsevzali, to také splnili. V letošní sezóně vyhlásila posádka dvou matadorů Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel oddechovou sezónu. Po loňském titulu Mistrů české republiky putoval vítězný vůz Rover do "depozitu". A ex-tovární jezdec oprášil pečlivě udržovanou Škodu 130 L/A.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic

foto

5. srpna 2019 • 17:00

Star Rally Historic je již neodmyslitelnou součástí Barum Czech Rally Zlín, letos se pojede již jedenáctý ročník této soutěže. Hodinu před zveřejněním seznamu přihlášených posádek na 'velkou Barumku' si můžete prohlédnout soupis dvojic, které se postaví na start mezi historiky.

žádný příspěvek celý článek »

Vlastimil Neumann pojede za obhajobou prvenství

foto

25. července 2019 • 11:00

Nedílnou součástí Barum Czech Rally Zlín se stala Star Rally Historic. Za jedenáct ročníků ušla zajímavou cestu, během které se zařadila do domácího šampionátu Autoklub Mistrovství České republiky v rally historických vozidel 2019 a získala po právu status mistrovského podniku. Ve Zlíně se naposledy radoval z prvenství jezdec Vlastimil Neumann za volantem Fordu Escort RS Cosworth navigovaný Ottou Slezákem.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic se hlásí podvanácté o slovo

foto

18. července 2019 • 14:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili zvláštní ustanovení k vloženému závodu historických automobilů pod názvem Star Rally Historic. Ta se pojede již podvanácté v termínu 16. – 17. srpna 2019 a podobně jako v předchozích letech bude startovní pole rozděleno na měřenou část zařazenou do Autoklub Mistrovství České republiky v historické rally 2019 a na volnou demonstrační jízdu Rally legend.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení Star Rally Historic

foto

10. července 2019 • 17:50

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín zveřejnili zvláštní ustanovení k vloženému závodu historických automobilů. Star Rally Historic se pojede již podvanácté a stejně jako v minulých letech bude startovní pole rozděleno na měřenou část zařazenou do MČR-HA a na volnou demonstrační jízdu rally legend. Na posádky čeká necelých 90 km rychlostních zkoušek, "legendy" vynechají závěrečnou RZ Semetín.

žádný příspěvek celý článek »

toplist