www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Rallye Kroměříž

Blátivá premiéra první Češky za volantem vozu kategorie R5

foto

18. září 2019 • 16:00

Premiérová I. Rally Kroměříž se sama stala místem další velké premiéry. První Češkou, která kdy usedla jakožto pilotka za volant vozu nejvyšší kategorie R5, se zde stala letošní vítězka Dámského poháru ČR v Rally, jedenatřicetiletá pražská jezdkyně Sandra Pokorná.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Fabrika nejrychlejší v promáčené Rally Kroměříž

foto

17. září 2019 • 17:00

Každému sportovci udělá velkou radost vítězství v soutěži a je jedno, o jaký sport jde. Přesně takové pocity si mohli vychutnat i Adam Fabrika s Jindřichem Horáčkem v cíli Rally Kroměříž. Navíc při svém druhém společném startu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Kroměříž od Marka Pléhy

foto

12. září 2019 • 16:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil premiérový ročník Rallye Kroměříž. Soutěž, která se jela v rámci série ČMPR, připravila pro posádky trojici úseků a příroda nepříznivé počasí, kdy se jelo kompletně na mokru. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Kroměříž od Iva Prieložného

foto

11. září 2019 • 16:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil premiérový ročník Rallye Kroměříž. Soutěž, která se jela v rámci série ČMPR, připravila pro posádky trojici úseků a příroda nepříznivé počasí, kdy se jelo kompletně na mokru. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

toplist