www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Setkání mistrů

Pech na Setkání mistrů třetí

foto

5. listopadu 2019 • 09:00

Při tradičním Setkání mistrů v Sosnové, které se konalo minulý víkend, usedl premiérově za volant závodního speciálu VW Polo GTI R5 Václav Pech jun. Ten nejen že zde usiloval o co nejlepší výsledek, ale také zkoušel vlastnosti nejnovější rallyové techniky.

žádný příspěvek celý článek »

Rodinný duel ve finále Setkání mistrů

foto

4. listopadu 2019 • 09:00

Letošní Global Assistance Setkání mistrů na Autodromu v Sosnové u České Lípy provázelo chladné a doslova dušičkové počasí, i přes které dorazilo na víkendovou akci množství skalních fanoušků kvalitního motorsportu.

žádný příspěvek celý článek »

Pech v Sosnové s Volkswagen Polo GTI R5

foto

31. října 2019 • 14:00

Tradiční Setkání mistrů v Sosnové proběhne letos první listopadový víkend. Ve startovní listině je 51 závodníků z nejprestižnějších motoristických disciplín. Václav Pech jun. z EuroOil-invelt teamu se zde premiérově představí ve Volkswagenu Polo GTI R5. Spojení Pecha s Fordem Fiesta R5, s nímž jezdil poslední tři roky, končí.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů už tento víkend

foto

31. října 2019 • 12:00

Global Assistance Setkání mistrů na Autodromu v Sosnové u České Lípy se odehraje už nadcházející víkend, tedy v sobotu 2. a v neděli 3. listopadu. Na neděli je připraven hlavní program, který začne ráno v 9:00 a ukončí jej finálové jízdy krátce před šestnáctou hodinou. Diváci uvidí špičkové jezdce a techniku z rally, rallycrossu a autokrosu.

žádný příspěvek celý článek »

Velmi očekávaná premiéra při Setkání mistrů

foto

23. října 2019 • 13:00

Velmi pestrou podívanou nabídne divákům letošní ročník Global Assistance Setkání mistrů na Autodromu v Sosnové u České Lípy, kde i letos budeme moci sledovat zápolení soutěžních jezdců rally, rallycrossu a autokrosu. Pro diváky je přichystán krásný mix moderní techniky napříč všemi jmenovanými disciplínami automobilového sportu, který doplní oblíbené historické rally automobily.

žádný příspěvek celý článek »

Podzim v Sosnové patří Setkání mistrů

foto

23. září 2019 • 08:00

Motoristická sezóna se pomalu chýlí k závěru a v mnoha disciplínách jsou již známí mistři. Diváci si letos přišli na své a během roku měli možnost téměř každý víkend vidět kvalitní motoristický závod a někdy by se museli doslova rozpůlit, aby stihli vše.

žádný příspěvek celý článek »

toplist