www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - TipCars Pražský Rallysprint

Jan Skála – Naše díly jezdí třeba Loeb nebo Ogier

foto

27. prosince 2019 • 09:00

Ve startovce nedávno odjetého Pražského rallysprintu se objevilo jméno Jan Skála a většina fanoušků české rally si položila stejnou otázku. Kdo to vlastně je? Zvědavost umocňoval fakt, že se posádka Skála – Skořepa přihlásila s vozem Ford Focus WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan polapen do sítě!

foto

20. prosince 2019 • 19:25

Pražský rallysprint – událost, která každoročně nejen zakončí uplynulou sezónu, umožní vzájemné setkání všech rallysportem poznamenaných v kulisách pražského Strahova, nechá do kokpitů nahlédnout mnohým laikům a celebritám, ale často také naznačí změny pro příští sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Duck Racing v Sosnové bojoval s Pechem, na Strahově s pechem…

foto

13. prosince 2019 • 14:00

Setkání mistrů se Petru Kačírkovi velmi vydařilo, a tak to vypadalo, že závěr roku už bude pro Duck Racing poklidný. Plán byl takový, že z Pražského Rallysprintu odjede neporušený týmový vůz Škoda Fabia R5 zpět do své domácí lokace v UAE, kde se v lednu zapojí do místního národního šampionátu v rally…

žádný příspěvek celý článek »

Pražské loučení Mareše s úspěšnou sezónou

foto

12. prosince 2019 • 09:00

Filip Mareš s Janem Hlouškem ukončili svojí druhou sezónu v nejsilnější kategorii na pětadvacátém ročníku Tipcars Pražského Rallysprintu. Při této příležitosti se představili na domácí půdě poprvé s modelem Fabie R5 v provedení Evo.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár výborne reprezentoval na Pražskom relyšprinte

foto

12. prosince 2019 • 08:00

Prešovský automobilový pretekár Igor Drotár ukázal svoj nestarnúci talent aj uplynulú sobotu na klasickom Pražskom relyšprinte. Exhibičná súťaž bola nesmierne náročná, no o to zaujímavejšia.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem měli pech

foto

11. prosince 2019 • 12:00

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem na sobotním Pražském rallysprintu při premiérovém startu se zapůjčeným speciálem VW Polo GTI R5 zažili neuvěřitelnou smůlu. Absolutně vyhráli 4 ze 6 rychlostních zkoušek s náskokem více jak 21 vteřin, které by bezpečně stačily na celkové vítězství. Ale…

žádný příspěvek celý článek »

Skvelé druhé miesto absolútne z Prahy pre Rufa Sport Team

foto

11. prosince 2019 • 10:00

Slovenský Rufa Sport Team spoločne s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Tomasz Borko vybojoval na XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 fantastické druhé miesto absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Lapdavskí vybojovali v Prahe druhé miesto v skupine N

foto

10. prosince 2019 • 14:00

Napriek faktu, že dnes už bývalá skupina N figuruje v rally predpisoch ako trieda 3, v rámci XXV. TipCars Pražského Rallysprintu 2019, práve v takto, po starom označovanej skupine bojovali bratia Lapdavskí. A treba povedať, že veľmi úspešne.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racing priviezol z Prahy jedenáste a dvanáste miesto absolútneho poradia

foto

10. prosince 2019 • 13:00

Neskutočne nabité štartové pole nielen špičkovými posádkami, ale aj viac ako dvadsiatkou vozidiel špecifikácie R5, či piatimi vozidlami špecifikácie WRC sa stretlo v Prahe pri jubilejnom XXV. TipCars Pražskom Rallysprinte 2019. Medzi touto plejádou výborných posádok bola aj dvojica reprezentujúca slovenský Kamiro Racing Team.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: I TipCars Pražský Rallysprint vyhrál Jan Černý

foto

9. prosince 2019 • 08:00

V sobotu 7. prosince se odehrál poslední závod letošního roku, tradiční Pražský Rallysprint. Rozloučení se sezónou si nenechala ujít řada předních českých i zahraničních posádek. Vysoké šance na vítězství měl mezi fanoušky juniorský mistr Evropy Filip Mareš, vítěz Mikulášské rally ve Slušovicích Jan Černý, desetinásobný vítěz závodu Václav Pech, nebo zahraniční hosté Koči s Grzybem.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Enge se sestrou Lucií opět přijedou do Prahy rozehřát diváky

foto

5. prosince 2019 • 10:00

Během tradičního ukončení sezóny se v rámci TipCars Pražského Rallysprintu představí také liberecká dvojice Tomáš Enge a Lucie Engová s vozem Ford Escort RS 2000 MKII. Rodinná posádka startovala v Praze naposledy v roce 2016 s vozem Škoda 130 LR a byla to pro diváky velká show.

žádný příspěvek celý článek »

Kamiro Racing sa v Prahe predstaví s Kukom a Štofim

foto

5. prosince 2019 • 08:00

Vyvrcholenie rally sezóny v bývalom Československu v tohtoročnej sezóne pripadlo na Prahu. Tunajší, v tomto roku jubilejný XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 privíta šesťdesiatku súťažiacich, medzi nimi aj dve posádky slovenského Kamiro Racing Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport Team pokračuje v Prahe

foto

4. prosince 2019 • 13:00

Po víťazstve v rámci posledného slovenského rally podujatia na Auto Show, smeruje teraz slovenský Rufa Sport Team na posledné české promo rally podujatie. Tým sa v tomto roku stal XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019.

žádný příspěvek celý článek »

Bratia Lapdavskí sa idú do Prahy hlavne zabávať

foto

4. prosince 2019 • 11:00

Druhé miesto v triede 3 v rámci uplynulej slovenskej rally sezóny, ale aj víťazstvo v triede 3 v rámci Auto Show. To sú aktuálne výsledky SubaruRally Teamu Komárno a jeho súťažnej posádky. Teraz však prichádza na rad zábava.

žádný příspěvek celý článek »

V bitvě o Prahu se střetnou i mladé pušky

foto

26. listopadu 2019 • 09:30

Sobota 7. 12. 2019 se blíží, a právě tento datum mají všichni fanoušci domácího rallysportu spojen s jubilejním XXV. ročníkem TipCars Pražského Rallysprintu. Každoročně se návštěvníci TipCars Pražského Rallysprintu těší na spoustu zajímavých novinek a ani letos nebudou určitě zklamáni. Už delší dobu je známo, že soutěž se ve svém jubilejním ročníku vrací na klasické rychlostní zkoušky Karlík a Cementárna, kde se závodníci utkají v ranních hodinách.

žádný příspěvek celý článek »

toplist