www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 19 - Rallye W4

Fotogalerie z Rallye W4 od Marka Pléhy

foto

27. listopadu 2019 • 18:00

O třetím listopadovém víkendu se u našich jižních sousedů jela Rallye W4, která pod novým organizačním výborem navázala už vloni na zrušenou Waldviertel Rallye. Tentokrát už byla zařazena do rakouského šampionátu a rozhodovalo se o titulu, který získal Hermann Neubauer. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye W4 od Dalibora Benycha

foto

26. listopadu 2019 • 12:00

O třetím listopadovém víkendu se u našich jižních sousedů jela Rallye W4, která pod novým organizačním výborem navázala už vloni na zrušenou Waldviertel Rallye. Tentokrát už byla zařazena do rakouského šampionátu a rozhodovalo se o titulu, který získal Hermann Neubauer. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye W4 od Jörga Ullmanna

foto

18. listopadu 2019 • 12:00

O uplynulém víkendu se u našich jižních sousedů jela Rallye W4, která pod novým organizačním výborem navázala už vloni na zrušenou Waldviertel Rallye. Tentokrát už byla zařazena do rakouského šampionátu a rozhodovalo se o titulu, který získal Hermann Neubauer. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist