www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 20 - Jänner Rallye

Do třetice zdolaná Jänner Rallye - poslední předkoronavirové dobrodružství

foto

17. července 2020 • 12:00

Naše posádka Aleš Holakovský – Martin Vinopal v lednu již potřetí v řadě úspěšně absolvovala novoroční Jänner Rallye. Letos se to ukázalo jako mimořádně chytrý počin, protože kromě tradičního zdroje silných rallyových zážitků šlo také zároveň o jednu posledních příležitostí, jak se ještě před koronavirovou pandemií v první polovině roku někde svézt.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

26. ledna 2020 • 09:00

Ještě jednou se vrátíme na tradičně první automobilovou soutěž sezóny, rakouskou Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

10. ledna 2020 • 10:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

RRC vyhrál na Jännerrallye Simon Wagner

foto

10. ledna 2020 • 08:00

Inotech electronic Regional Rallye Cup odstartoval o prvním víkendu roku 2020 u našich jižních sousedů. Do nového přeshraničního poháru se nakonec přihlásilo čtyřicet posádek. Z účasti v 35. Internationale LKW Friends on the road Jännerrallye presented by LT1 se ale na poslední chvíli musel omluvit Jan Talaš.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jörga Ullmanna

foto

9. ledna 2020 • 09:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Iva Prieložného

foto

8. ledna 2020 • 13:00

Tradičně první automobilovou soutěží je rakouská Jänner Rallye, která v letošním roce nabídla tradiční proměnlivé podmínky od slunečna a suchých cest až po led a sníh. Do okolí Freistadtu se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jänner Rallye kořistí Hermanna Neubauera

foto

6. ledna 2020 • 20:00

Soutěžácká sezóna začala hned o prvním lednovém víkendu v okolí rakouského Freistadtu. Jänner Rallye, která přinesla tradiční proměnlivé počasí od slunečna a suchého asfaltu až po led a sníh se stala kořistí Hermanna Neubauera s Fordem Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Regional Rallye Cup slaví úspěch ještě před startem

foto

27. prosince 2019 • 12:00

Jen co se kalendář přehoupne do roku 2020, u našich jižních sousedů odstartuje Regional Rallye Cup. Do přeshraničního poháru, složeného z rakouské Jännerrallye a Rallye Český Krumlov, se přihlásilo 36 posádek. Ty budou bojovat o finanční prémie v celkové výši 5000 euro. Hlavním partnerem mezinárodního seriálu je Inotech electronic, kaplická firma zabývající se výrobou elektroniky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist