www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 20 - Rallye Monte Carlo

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

11. února 2020 • 15:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo zahájeno tradičně na tratích ve francouzských Alpách. I letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo provázelo zrádné počasí, i když zledovatělých úseků nebylo tolik. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

7. února 2020 • 15:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo zahájeno tradičně na tratích ve francouzských Alpách. I letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo provázelo zrádné počasí, i když zledovatělých úseků nebylo tolik. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Dalibora Benycha

foto

29. ledna 2020 • 11:00

Letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo zahájeno tradičně na tratích ve francouzských Alpách. I letošní ročník legendární Rallye Monte Carlo provázelo zrádné počasí, i když zledovatělých úseků nebylo tolik. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Monte Carlo: Dvě pódiová umístění Toyoty Yaris WRC

foto

29. ledna 2020 • 09:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT se zbrusu novou jezdeckou sestavou vybojoval na Rallye Monte Carlo hned dvě pódiová umístění. Sébastien Ogier a Elfyn Evans si při své závodní premiéře s vozy Toyota Yaris WRC dojeli pro druhé, respektive třetí místo, když jim i přes velmi dobré výkony na trati nakonec poslední den uteklo vítězství, na které si dělaly zálusk hned tři vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Citroëny C3 R5 okupily top 5 v RC2

foto

29. ledna 2020 • 08:00

Letošní enormně náročná Rally Monte Carlo byla svědkem toho, jak posádky na Citroënu C3 R5 prokázaly konkurenceschopný potenciál ve třídě RC2 umístěním na prvních pěti místech. Dvě z nich dokonce dojely do cíle podniku v první desítce celkového pořadí. Citroën Racing a jeho zákaznický soutěžní program si nemohl přát lepší start do sezony 2020.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallye Monte Carlo vyhrál Thierry Neuville

foto

26. ledna 2020 • 16:00

Po strhujícím souboji až do samotného konce vyhrál letošní ročník úvodního podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo, belgický jezdec Thierry Neuville s Hyundai. Na stupně vítězů jej doprovodili jezdcy Toyoty Sébastien Ogier a Elfyn Evans.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rallye Monte Carlo vyhrál Sébastien Ogier

foto

22. ledna 2020 • 19:00

Svůj vstup do nové stáje Toyota Gazoo Racing WRT okořenil Sébastien Ogier vítězstvím na dnešním shakedownu před Rallye Monte Carlo, který se uskutečnil na kompletně suché asfaltové trati nedaleko servisní zóny v Gap. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Thierry Neuville a Elfyn Evans.

žádný příspěvek celý článek »

Trojice vozů Toyota Yaris WRC na Rallye Monte Carlo otevírá novou kapitolu

foto

22. ledna 2020 • 12:00

Zbrusu nová jezdecká sestava Sébastien Ogier, Elfyn Evans a Kalle Rovanperä bude usilovat o úspěšné zahájení sezóny s vozy Toyota Yaris WRC na kultovní a náročné Rallye Monte Carlo v rámci letošního světového rallyového šampionátu FIA.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën C3 R5 na startu WRC 2020

foto

20. ledna 2020 • 15:00

Citroën Racing pokračuje v účasti ve FIA World Rally Championship ve spolupráci s nejlepšími zákazníky využívajícími vozy C3 R5, počínaje lednovou Rally Monte Carlo přes klasické podniky sezony až po závěrečnou listopadovou rally v Japonsku. Tímto krokem vrcholí dlouholetý vývojový program vozu C3 R5, který započal v roce 2018 s cílem poskytovat zákazníkům maximálně konkurenceschopné auto.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Monte Carlo

foto

13. ledna 2020 • 12:15

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na úvodní podnik letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Monte Carlo. Na tradiční podnik v okolí Gapu a monackého knížectví se přihlásilo 88, přičemž žádná z nich není z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

M-Sport představil design na sezónu 2020

foto

9. ledna 2020 • 17:00

Britský M-Sport World Rally Team představil dnes na výstavě Autosport Show v Birminghamu design svých speciálů pro nadcházející sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist