www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 20 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

21. listopadu 2020 • 15:00

Šestou a zatím poslední odjetou soutěží mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Italia Sardegna, která se uskutečnila v netradičním říjnovém termínu. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Sardinie: Ogier na stupních vítězů, Evans stále ve vedení šampionátu

foto

13. října 2020 • 20:10

Italskou rallye na Sardinii nakonec uzavíralo napínavé finále, v němž Sébastien Ogier statečnou jízdou s Toyotou Yaris WRC poslední den vybojoval pódiové umístění v podobě celkového třetího místa.

žádný příspěvek celý článek »

Huttunen a Lukka vyhráli kategorii WRC3 na na Sardinii

foto

12. října 2020 • 20:20

Jari Huttunen a Mikko Lukka si zapsali do statistik další vynikající výsledek. Jejich premiéra v Rally Italia Sardegna, která skončila na cílové rampě ve městě Alghero, se proměnila ve vítězství v kategorii WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

Pontus Tidemand s vozem Škoda zvítězil na Sardinii ve WRC2

foto

12. října 2020 • 20:05

Pontus Tidemand učinil důležitý krok k zisku svého druhého mistrovského titulu v kategorii WRC2. Mistr světa z roku 2017 zvítězil se svým spolujezdcem Patrikem Barthem s privátně nasazeným vozem Škoda Fabia Rally2 evo na Italské rallye na Sardinii (9.–11. října 2020) v kategorii WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Dani Sordo obhájil vítězství na Rally Italia Sardegna

foto

11. října 2020 • 20:00

Tovární jezdec Hyundaie Dani Sordo obhájil vítězství na Rally Italia Sardegna, která se kvůli koronavirovým problémům uskutečnila netradičně až o druhém říjnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci s vozy Škoda budou bojovat o vítězství ve WRC2 a WRC3

foto

7. října 2020 • 19:40

S vozem Škoda Fabia Rally2 evo bude na Italské rallye na Sardinii (8.–11. 10. 2020) o vítězství v kategorii WRC3, určené pro soukromé posádky, bojovat za podpory Škoda Oliver Solberg (S) se spolujezdcem Aaronem Johnstonem (IRL).

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing míří na Sardinii obhájit vedení

foto

5. října 2020 • 23:40

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT již míří na italskou Sardinii na šesté kolo sezóny WRC 2020, které se pojede ve dnech 8.-11. října. Cílem je obhájit vedoucí postavení v šampionátu soutěžních jezdců i továrních týmů.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

27. září 2020 • 16:00

Netradičně o druhém říjnovém víkendu se uskuteční další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna. Poprvé letos se v rámci soutěže MS představí i český jezdec, jako již tradičně se na italském ostrově představí Martin Prokop. Jeho soupeře si můžete prohlédnout ve zveřejněném seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Italia Sardegna se přesouvá na nový termín

foto

26. srpna 2020 • 13:00

V návaznosti na zrušení ADAC Rallye Deutschland se organizátoři italského dílu mistrovství světa v automobilových soutěžích rozhodli o další změnu termínu. Nejnovější termín pro Rally Italia Sardegna je tedy druhý víkend v říjnu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist