www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 20 - Rally Islas Canarias (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

21. prosince 2020 • 09:00

Na konci listopadu se posádky mistrovství Evropy vydaly netradičně na Kanárské ostrovy, kde se uskutečnil závěrečný díl letošního seriálu ME, Rally Islas Canarias. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Islas Canarias vyhrál Fourmaux, mistrem Evropy Lukyanuk

foto

3. prosince 2020 • 02:00

Při pohledu do závěrečné výsledkové listiny se zdá, že se letošní ročník Rally Islas Canarias proměnil v otevřené mistrovství Francie. První dvě místa totiž obsadili Adrien Fourmaux a Yoann Bonato, třetí pak dojel španělský pilot Ivan Ares. Tak zjednodušeně to ale pojmout nelze.

žádný příspěvek celý článek »

Šieste miesto pre Rufa-Motor Sport na Rally Islas Canarias

foto

2. prosince 2020 • 14:00

Najskôr smola v nie celkom správnej voľbe pneumatík, následne výborný výkon, hodný bývalej továrenskej posádky. Takýto jednoduchý scenár malo posledné podujatie tohtoročného seriálu FIA European Rally Championship v prípade súťažnej posádky slovenského Rufa-Motor Sport Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

18. listopadu 2020 • 08:00

Koncem příštího týdne se uskuteční závěrečný podnik letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Islas Canarias. Na asfaltové tratě na ostrově Gran Canaria se posádky vydávají netradičně na podzim, přesto zveřejněný seznam přihlašených posádek čítající čtyřicítku vozů R5 slibuje špičkovou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Ingram se vrací na trať ERC

foto

17. listopadu 2020 • 19:30

Úřadující šampion starého kontinentu Chris Ingram se znovu objeví na rychlostních zkouškách soutěže seriálu mistrovství Evropy. Stane se tak při nadcházející Rally Islas Canarias, která se uskuteční 26.-28. listopadu 2020.

žádný příspěvek celý článek »

Také Rally Islas Canarias se odkládá

foto

23. března 2020 • 10:00

Po Azores Rallye je definitivně odložen i další plánovaný díl mistrovství Evropy, Rally Islas Canarias. Soutěž na největším z Kanárských ostrovů by se měla nově stát závěrečným podnikem a uskutečnit se o prvním prosincovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist