www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 20 - Rally Hungary (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

23. listopadu 2020 • 14:00

Na začátku listopadu se posádky mistrovství Evropy vydaly do Maďarska, kde se v okolí tradiční vinařské oblasti Tokaj uskutečnil další napínavý ročník Rally Hungary, jež měla opět centrum ve městě Nyiregyháza. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Caisova strhující stíhací jízda

foto

13. listopadu 2020 • 17:10

Česká posádka Yacco ACCR Teamu Erik Cais – Jindřiška Žáková předvedla na čtvrté soutěži mistrovství Evropy Rally Hungary nevšední výkon. Po chybě na druhé zkoušce se dokázal 21letý jezdec s Fordem Fiestou Rally2 týmu Orsák Rallysport probojovat z beznadějné 40. příčky až na 8. místo v celkovém pořadí. V kategorii ERC1 Junior obsadil Erik Cais pátou pozici, ale ještě stále má reálnou šanci bojovat o bronzovou medaili, od které ho dělí jen 2 body.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Hungary vyhrál Andreas Mikkelsen

foto

11. listopadu 2020 • 20:00

Norský jezdec Andreas Mikkelsen se po roční pauze vrátil za volant soutěžního vozu a celkem suverénně opanoval čtvrtý dil mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Hungary, když se jako jediný z plejády kvalitních jezdců nedopustil žádné chyby.

žádný příspěvek celý článek »

Historický úspech Rufa-Motor Sport Teamu na FIA ERC Rally Hungary

foto

10. listopadu 2020 • 15:00

Návrat slovenského Rufa-Motor Sport na európske rally trate vyšiel na jednotku, keď spoločne s Topp-Cars a posádkou Andreas Mikkelsen – Ola Floene sa stali absolútnymi víťazmi FIA ERC Rally Hungary.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Hungary

foto

29. října 2020 • 20:30

Koncem příštího týdne se uskuteční čtvrtý díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Hungary. Maďarští organizátoři dnes zveřejnili velmi dobře obsazený seznam přihlášených posádek čítající třiatřicet speciálů kategorie Rally2 (dříve R5).

žádný příspěvek celý článek »

toplist