www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 20 - Rally Estonia

Fotogalerie z Rally Estonia od André Lavadinha

foto

15. září 2020 • 22:00

Sezóna mistrovství světa v automobilových soutěžích se po půlroční pauze konečně zase rozjela. Prvním závodem se stala šotolinová Rally Estonia. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Pódiové umístění, vítězství v Power Stage a nejrychlejší časy Toyoty Yaris WRC

foto

7. září 2020 • 13:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT absolvoval úžasný poslední den na Estonské rallye, kde Sébastien Ogier vyšplhal na pódium, Kalle Rovanperä vybojoval vítězství v Power Stage a vozy Toyota Yaris WRC vyhrály šest ze šesti měřených úseků. Ogier navýšil svůj bodový náskok v šampionátu soutěžních jezdců a Toyota zůstává na čele továrních týmů.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Ott Tänak vyhrál domácí Rally Estonia

foto

6. září 2020 • 15:00

Sezóna mistrovství světa v automobilových soutěžích se po půlroční pauze konečně zase rozjela. Prvním závodem se stala Rally Estonia, kterou celkem suverénně opanoval domácí jezdec Ott Tänak.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing chce na Estonské rallye navázat na svá vítězství

foto

31. srpna 2020 • 13:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT bude po restartu světového rallyového šampionátu FIA WRC na Estonské rallye ve dnech 4. až 6. září 2020 usilovat o úspěšné navázání tam, kde naposledy skončil. Toyota vévodí žebříčku továrních týmů s náskokem 21 bodů, a navíc Sébastien Ogier zaujímá první místo v bodování šampionátu soutěžních jezdců (Elfyn Evans je druhý, Kalle Rovanperä čtvrtý).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Estonia

foto

19. srpna 2020 • 14:10

Zdá se, že se mistrovství světa v automobilových soutěžích jako jeden z posledních motoristických seriálu konečně rozjede po koronavirové pauze. Na začátku září se premiérově v rámci MS uskuteční Rally Estonia. V těchto dnech organizátoři zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist