www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 20 - ACI Rally Monza

Fotogalerie z ACI Rally Monza od André Lavadinha

foto

24. prosince 2020 • 10:00

Také poslední díl zkráceného mistrovství světa v automobilových soutěžích se uskutečnil v Itálii. Tentokrát na posádky čekala netradiční kombinace rychlostních zkoušek na obslužných komunikacích autodromu v Monze a jeden den na klasických RZ mimo areál. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier a Ingrassia z Toyota Gazoo Racing posedmé mistry světa

foto

9. prosince 2020 • 08:00

Sébastien Ogier společně s navigátorem Julienem Ingrassiou si svojí vítěznou jízdou s Toyotou Yaris WRC v napínavém rozhodujícím kole sezóny na Rallye Monza vybojovali sedmý mistrovský titul ve světovém rallyovém šampionátu FIA.

žádný příspěvek celý článek »

Jari Huttunen a Mikko Lukka se stali mistry světa 2020 v kategorii WRC3

foto

8. prosince 2020 • 19:00

Jari Huttunen a Mikko Lukka v říjnu napsali úspěšnou kapitolu do historie polského šampionátu v rally a 6. prosince 2020 přidali jeden z nejcennějších rallyových titulů světa pro privátní soutěžící. Před finálovým kláním v Itálii byli Finové jednou ze tří dvojic, které pomýšlely na boj o titul mistra světa v seriálu WRC3.

příspěvků: 1 celý článek »

SOUHRN: Ogier vyhrál ACI Rally Monza a stal se posedmé mistrem světa

foto

6. prosince 2020 • 22:45

Francouzský multišampion Sébastien Ogier dokázal zvítězit v závěrečném podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, na poslední chvíli improvizovaně zařazené ACI Rally Monza, a stal se tak posedmé mistrem světa. A to na voze třetí různé značky.

žádný příspěvek celý článek »

Jari Huttunen a Mikko Lukka připraveni na finále seriálu WRC 3 - o titulu se bude rozhodovat na okruhu v Monze

foto

2. prosince 2020 • 20:00

Specifická, rekordně krátká sezóna FIA WRC 2020 má před sebou mimořádné finále. Italský okruh Monza, jenž v minulosti hostil největší formulové hvězdy, je zároveň od roku 1978 tradičním místem prestižního a divácky oblíbeného soutěžáckého klání Rally Monza.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing zakončí v Monze mistrovskou sezónu

foto

28. listopadu 2020 • 08:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT (World Rally Team) čeká rozhodující souboj o titul mistra světa na Rallye Monza. To je posledním kolem letošního světového rallyového šampionátu FIA a koná se ve dnech 3.-6. prosince 2020. Tým odjíždí do Itálie s Elfynem Evansem a Sébastienem Ogierem v roli hlavních favoritů usilujících o titul mistra světa mezi soutěžními jezdci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist