www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Vodafone Rally de Portugal

Fotogalerie z Vodafone Rally de Portugal od André Lavadinha

foto

11. června 2021 • 14:00

Ještě jednou se vrátíme k prvnímu šotolinovému podniku letošního kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích, Vodafone Rally de Portugal. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalská rallye: Evans slaví vítězství, Ogier je třetí

foto

26. května 2021 • 11:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT oslavuje třetí vítězství a dvojité pódiové umístění v rámci pouhých čtyř letošních podniků poté, co Elfyn Evans absolvoval v nejlepším čase portugalskou rallye. Sébastien Ogier dokončil závod jako třetí a nadále si drží nejvyšší příčku v šampionátu soutěžních jezdců s náskokem dvou bodů před Evansem.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vodafone Rally de Portugal kořistí Elfyna Evanse

foto

23. května 2021 • 19:30

Letošní ročník Vodafone Rally de Portugal se stal kořistí továrního jezdce Toyoty Elfyna Evanse. Na stupně vítězů jej doprovodili Dani Sordo a Sébastien Ogier. Po roční pauze vynucené koronavirem se kolotoč mistrovství světa vrátil do Portugalska, kde se uskutečnil již čtvrtý závod letošního kalendáře MS, ovšem teprve první na šotolině. A soutěž prověřila všechny posádky skutečně důkladně.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing míří na portugalskou šotolinu v čele žebříčku WRC

foto

18. května 2021 • 13:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT je připraven na čtvrté kolo mistrovství WRC, kterým je ve dnech 20.-23. května 2021 portugalská rallye, první kolo sezóny pořádané na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Vodafone Rally de Portugal

foto

2. května 2021 • 14:00

O třetím květnovém víkendu bude pokračovat mistrovství světa v automobilových soutěžích. Premiérově v letošní sezóně se posádky představí na šotolině, konkrétně v Portugalsku, kde se pojede po jednoroční pauze. Organizátoři v těchto dnech zveřenili seznam přihlášených posádek na tento podnik.

žádný příspěvek celý článek »

toplist