www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

13. června 2021 • 14:00

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla o minulém víkendu Rally Italia Sardegna, která tentokrát prověřila soutěžní techniku i umění jezdců více, než bývalo zvykem. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Huttunen a Lukka po životním výsledku v MS a s prvním vítězstvím WRC2

foto

11. června 2021 • 12:00

Rally Italia Sardegna podruhé v řadě vítězně zakončena! S tímto výsledkem dorazili do cíle pátého závodu MS v Olbii Jari Huttunen a Mikko Lukka. Finové, kteří hájili barvy stáje Hyundai Motorsport N v seriálu WRC2, podstoupili během víkendu jeden z nejtěžších duelů své rally kariéry.

žádný příspěvek celý článek »

Italská rallye: Toyota Gazoo Racing skončila první a druhá

foto

7. června 2021 • 14:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT dokázal v italské rallye na Sardinii vybojovat první dvě místa celkového pořadí. Sébastien Ogier zde zaznamenal již třetí vítězství z pěti podniků letošní sezóny, zatímco Elfyn Evans svým druhým místem zvýšil vedení Toyoty v šampionátu továrních týmů.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Extrémně náročnou Rally Italia Sardegna vyhrál Sébastien Ogier

foto

7. června 2021 • 01:00

Pouhé čtyři specály kategorie WRC v první desítce soutěže mistrovství světa v automobilových soutěžích, to už tu hodně dlouho nebylo. Rally Italia Sardegna patřívá k nejnáročnějším podnikům mistrovství světa, ale tak vysoká úmrtnost je nezvyklá i na tento závod.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing vyráží vybojovat další úspěch na Sardinii

foto

2. června 2021 • 10:00

Nedlouho po vítězství v Portugalsku se soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team přesouvá na další náročný podnik na šotolině v podobě italské rallye na Sardinii, která se jede 3.-6. června.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

18. května 2021 • 16:00

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna, další šotolinový závod mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se v letošním roce uskuteční již o prvním červnovém víkendu, tedy pouhé dva týdny po aktuální Vodafone Rally de Portugal.

žádný příspěvek celý článek »

toplist