www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Secto Rally Finland

Držet volant rovně se nedoporučuje

foto

14. října 2021 • 11:00

Nechtějme to zakřiknout, ale „u Vlčáků“ zatím druhá polovina letošní sezony překonává původní očekávání. Po úspěšném startu na domácí Barum Czech Rally Zlín se týmová karavana stáje Hyundai Kowax Racing přemístila na tradiční vyškovský sprint, odkud Martin Vlček s Karolínou Jugasovou přivezli nejlepší výsledek dosavadního průběhu sezony.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Secto Rally Finland vyhrál Elfyn Evans

foto

6. října 2021 • 13:00

Elfyn Evans vyhrál Secto Rally Finland a aspoň částěčně tak zdramatizoval letošní souboj o titul mistra světa. Z něj naopak definitivně vypadl Thierry Neuville, který si ve Finsku připsal další odstoupení, čímž podtrhl nevydařenou letošní sezónu.

žádný příspěvek celý článek »

Huttunen a Lukka při jubilejní Finské rally mezi první trojicí WRC 2

foto

6. října 2021 • 11:30

Slavnostní zakončení v centru města Jyväskyla oficiálně ukončilo šestý a závěrečný šotolinový podnik mistrovství světa. Oslava finského motoristického sportu se poprvé v historii uskutečnila v říjnu, a přestože podzimní počasí bylo pro závodníky a fanoušky přívětivé, rychlá a technická trať zůstala jako vždy velkou výzvou.

žádný příspěvek celý článek »

Létající Evans a jeho další vítězství s Toyotou Yaris WRC na domácí půdě

foto

6. října 2021 • 10:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT na Rallye Finsko oslavuje již čtvrté domácí vítězství díky mimořádným víkendovým výkonům Elfyna Evanse s navigátorem Scottem Martinem. Britské duo je nyní jedinou posádkou, která má ještě šanci připravit týmové kolegy Sébastiena Ogiera a Juliena Ingrassiu – kteří ve Finsku dojeli celkově pátí – o titul mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Finland se přesouvá na podzim

foto

20. dubna 2021 • 13:45

Tradiční letní Rally Finland má další trable. Po loňském zrušení to ani s letošním ročníkem nevypadá příliš dobře. Organizátoři se v těchto dnech definitivně dohodli na záchranném kroku v podobě přesunu soutěže na podzimní termín. Pomůže tento krok k záchraně ikonické soutěže?

žádný příspěvek celý článek »

toplist