www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Renties Ypres Rally

Huttunen s Lukkou vítězi WRC2 na Ypres Rally Belgium

foto

18. srpna 2021 • 09:00

Jari Huttunen a Mikko Lukka přidali ke společným úspěchům druhé vítězství na závodě světového seriálu WRC2. Tato emotivní chvíle navíc byla spojena se světovou premiérou vozu Hyundai i20 N Rally2. Renties Ypres Rally Belgium, která se konala už po pětašedesáté a poprvé v rámci mistrovství světa, se ukázala být opravdu těžkým závodem.

žádný příspěvek celý článek »

Rovanperä z Toyota Gazoo Racing na stupních vítězů ve Spa

foto

16. srpna 2021 • 14:00

Kalle Rovanperä po nedělním souboji s týmovými kolegy ElfynemEvansem a Sébastienem Ogierem z rallyového týmu Toyota Gazoo Racing vybojoval pódiové umístění na belgické Ypres rallye, zakončené na kultovním soutěžním okruhu Spa-Francorchamps.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Thierry Neuville vyhrál domácí Renties Ypres Rally Belgium

foto

15. srpna 2021 • 17:00

Thierry Neuville zužitkoval domácí prostředí i znalost atypických tratí a zvítězil v Renties Ypres Rally Begium. Soutěži dominovaly tovární speciály Hyundai, druhý dojel Craig Breen a jen nejnižší ze stupňů vítězů obsadil Kalle Rovanperä díky Tänakovu defektu.

žádný příspěvek celý článek »

Jari Huttunen a čtyřnásobný belgický debut

foto

13. srpna 2021 • 08:00

Tento víkend přinese historický okamžik v mistrovství světa v rally a dlouho očekávaný debut. Belgie se připojuje do seznamu 35 zemí, které hostily podnik FIA WRC. Renties Ypres Rally Belgium bude také průlomem pro tým Hyundai Motorsport, který se ve spolupráci s rally oddělením Hyundai Motorsport Customer Racing představí nový speciál Hyundai i20 N Rally2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Renties Ypres Rally

foto

4. srpna 2021 • 09:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční premiéra belgické soutěže Renties Ypres Rally v kalendáři mistrovství světa. Náročná a hodně specifická soutěž notně prověří početné startovní pole, jak ostatně naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist