www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 21 - Rally Catalunya

Katalánská rallye: Evans a Toyota Gazoo Racing zpečetili celkově druhé místo

foto

19. října 2021 • 11:00

Elfyn Evans svým druhým místem v celkovém pořadí na Rally de España přiopravil půdu pro rozhodující kolo světového rallyového šampionátu FIA, v němž se rozhodne o držiteli titulu. K výsledku přispěl i stájový kolega Sébastien Ogier z týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team, jenž ve Španělsku dojel čtvrtý.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Thierry Neuville vyhrál Rally Catalunya

foto

17. října 2021 • 17:00

Pouhé dva týdny po šotolinové Secto Rally Finland se posádky mistrovství světa v automobilových soutěžích vydávají do Španělska, kde se po roční pauze uskuteční Rally Catalunya. Ta má opět centrum v přímořském letovisku Salou a letos se pojede kompletně jen na asfaltovém povrchu. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

23. září 2021 • 20:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude příští týden pokračovat ve Finsku, organizátoři dalšího podniku, Rally Catalunya, která se tentokrát uskuteční výhradně na asfaltovém povrchu, dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém najdeme také dvě české posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský absolvuje premiéru v mistrovství světa

foto

22. září 2021 • 15:00

Nenápadně, ale o to razantněji vstoupil mezi českou elitu v automobilových soutěžích. Bývalý motokárový jezdec Dominik Stříteský (21) letos jede první sezonu s vozem kategorie Rally2 a útočí na medaili v mistrovství ČR. Kromě toho se zúčastnil italského podniku ME a v polovině října jej čeká další milník – start ve španělské soutěži MS. Pojede s vozem Škoda FABIA Rally2 evo špičkového týmu Toksport WRT s podporou automobilky Škoda, navigován spolujezdcem Jiřím Hovorkou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist