www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 21 - Barum Czech Rally Zlín (ERCJ, MČR)

Jubilejní barumka zveřejnila zvláštní ustanovení

foto

7. července 2021 • 12:05

Necelé dva měsíce zbývají do startu jubilejního 50. ročníku mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, který se pojede i s diváky v okolí Zlína v termínu 27. – 29. srpna 2021. V těchto dnech schválila Mezinárodní automobilová federace FIA v Paříži základní dokument rally v podobě zvláštních ustanovení včetně časového harmonogramu. Na oficiálním webu soutěže jsou k dispozici všechny potřebné dokumenty.

žádný příspěvek celý článek »

Městská RZ se pojede i při jubilejním ročníku barumky

foto

30. června 2021 • 16:00

Ostrým startem do 50. ročníku Barum Czech Rally Zlín bude již pošestnácté v historii soutěže divácky atraktivní Super rychlostní zkouška v nočních ulicích Zlína. V letošním roce se uskuteční v pozměněné podobě, kterou si vyžádaly stavební práce při opravě křižovatky ulic Vodní a Bartošova. Okruhový test se v itineráři barumky objevil poprvé při pětatřicátém ročníku v roce 2005 a od té doby nechyběl ani jednou!

žádný příspěvek celý článek »

Barumka a město Zlín připravují oslavy výročí

foto

30. června 2021 • 12:00

Mezinárodní automobilová soutěž Barum Czech Rally Zlín a město Zlín patří neodmyslitelně k sobě. Zatímco proslulá evropská rally oslaví v závěru prázdnin společně s diváky jubilejní 50. ročník, Zlín čeká v nadcházejícím roce významné jubileum 700. výročí od své první písemné zmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Maluj, vyhrávej a pomáhej s Barum Czech Rally Zlín!

foto

22. března 2021 • 12:15

Úzký vztah mezi Barum rally a výtvarným uměním není žádnou novinkou. Od prvních ročníků až do 90. let patřily zručně vyobrazené závodní vozy k hlavním motivům jednotlivých ročníků – ať už šlo o plakáty, titulní strany programů, samolepky či poutače v ulicích města. V posledních letech se pořadatelé k této tradici vrátili prostřednictvím Star Rally Historic, pro kterou se již několikrát o hlavní motiv této atraktivní soutěže postaral hostětínský výtvarník Daniel Šenkeřík. Pro nadcházející jubilejní 50. ročník se pořadatelé Barum Czech Rally Zlín rozhodli tvůrčí sféru zcela otevřít veřejnosti a připravili výtvarnou soutěž!

žádný příspěvek celý článek »

Ředitel barumky Miloslav Regner: Očkování je správná cesta

foto

9. března 2021 • 17:15

Přípravy na jubilejní 50. ročník Barum Czech Rally Zlín jsou v plném proudu. Pořadatelé této mezinárodní automobilové soutěže nechtějí opakovat scénář z předchozího roku, kdy musela být rally odložena na letošní rok. Rychle se šířící nemoc Covid-19 vzala naději uspořádat barumku v roce 2020. Celý organizační tým počítá s tím, že se podaří odjet kulatý ročník v termínu 27. – 29. srpna 2021, kdy bude snad již celosvětová pandemie na ústupu i zásluhou vakcinace obyvatelstva.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy na jubilejní barumku pokračují v plném tempu

foto

25. února 2021 • 12:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín pracují na přípravách jubilejního 50. ročníku této oblíbené automobilové soutěže. Ten je naplánován na tradiční termín o posledním srpnovém víkendu 27. – 29. 8. 2021. Organizační tým kolem dlouholetého ředitele Miloslava Regnera i v této nelehké situaci ovlivněné celosvětovou pandemií koronaviru pracuje na plné obrátky, aby se jubilejní barumka uskutečnila.

žádný příspěvek celý článek »

toplist