www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 21 - Rally Hungary (ERCJ)

Fotogalerie z Rally Hungary od Svena Kolluse

foto

17. ledna 2022 • 10:00

Pokračujeme v dohánění restů s fotogaleriemi. Tentokráte se podíváme do Maďarska na sedmý díl loňského mistrovství Evropy, kterým byla rozporuplná Rally Hungary. I tentokrát si soutěž připomeneme prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Tři velké závody ve čtyřech týdnech

foto

24. listopadu 2021 • 08:00

V závěru sezony čekala tým Orsák Rallysport ta největší logistická a sportovní výzva. Erik Cais startoval s vozem Ford Fiesta Rally2 během čtyř týdnů na třech významných soutěžích. V polovině října debutoval ve světové sérii WRC na Katalánské rally ve Španělsku, o necelý týden později pokračoval v Maďarsku v evropském seriálu ERC a náročný trojboj uzavíral na šotolinové Lausitz rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Hungary od Toma Buyse

foto

29. října 2021 • 08:00

Po dvou šotolinových soutěžích se mistrovství Evropy vrátilo zpět na asfaltový povrch, když se posádky vydaly do vinařské oblasti kolem Tokaje, kde se uskutečnil další ročník Rally Hungary. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

SOURHN: Na Rally Hungary nejrychlejší Nikolay Gryazin, vítězem Ostberg

foto

27. října 2021 • 01:00

Nikolay Gryazin s Konstantinem Aleksandrovem byli nejrychlejší posádkou letošní Rally Hungary a na cílové rampě zaslouženě slavili prvenství na předposledním závodě letošního mistrovství Evropy. Po následném zásahu sportovních komisařů se vítězem závodu stal Mads Østberg.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Hungary

foto

11. října 2021 • 18:00

Předposledním dílem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude o třetím říjnovém víkendu Rally Hungary, která opět najde zázemí ve městě Nyíregyháza. Organizátoři soutěže dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek, které se vydají do oblasti proslulé tokajským vínem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist