www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Valašská Rally ValMez (MČR+ERT)

Martin Rada načal s Abarthem třetí desítku startů

foto

7. dubna 2021 • 09:00

Hustopečský Agrotech Czech Abarth Team již několik sezón startuje s nádherným a netradičním vozem Abarth 124 Rally RGT. V českém šampionátu soupeří ve třídě 4 zejména s vozy Porsche 997 GT3, které neodpovídají kategorií RGT, ale jsou homologovány v národní kategorií Porsche GT.

žádný příspěvek celý článek »

Sladkokyselá příchuť Valašské rally

foto

6. dubna 2021 • 11:00

Tým Orsák Rallysport se soustředí především na seriál mistrovství Evropy, ale nechyběl ani při zahájení domácí sezony. Při Valašské rally nasadil tři mladé nadějné jezdce. S Fordem Fiestou Rally2 startoval Erik Cais, za volanty Fiesty Rally4 usedli Ir William Creighton a Daniel Polášek.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčákova inventura na Hukvaldech

foto

6. dubna 2021 • 10:00

Pět měsíců, nepočítáme-li exhibiční klání a akce na polygonu v Kopřivnici, trval závodnický půst trojlístku Martin Vlček, Karolína Jugasová a Hyundai i20 R5. Přestože by se mohlo zdát, že na důkladnou přípravu před startem nové sezony měl tým dostatek času, realita byla mnohem složitější.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing zahájil sezonu vítězně

foto

6. dubna 2021 • 08:00

Zimní pauza byla dlouhá a všichni se těšili, až odstartuje první závod letošního roku, kterým byla Kowax Valašská rally ValMez. Své centrum měla soutěž v Kopřivnivi a díky pandemickým opatřením se jela za přísných podmínek a bez přítomnosti diváků. Na start se postavil také tým ze Slušovic.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Marka Pléhy

foto

2. dubna 2021 • 12:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjela tuzemská soutěžácká sezóna, a to prvním podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěží, kterou byla Kowax Valašská Rally ValMez, která se odjela za přísných epidemiologických opatření. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

U Samohýlů panuje po Valašce poloviční spokojenost

foto

2. dubna 2021 • 10:00

Dva vozy na startu, jeden v cíli. Aneb výborná sobota pro Adama Březíka, s nedělí pak spokojenost u Mirka Jakeše. Obě posádky Samohýl Škoda Teamu předvedly na Valašské Rally ValMez jak vynikající výkony v jednotlivých rychlostních zkouškách, tak i jednu jezdeckou chybu a menší potíže se správnou volbou pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Lukáše Urbaníka

foto

31. března 2021 • 20:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjela tuzemská soutěžácká sezóna, a to prvním podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěží, kterou byla Kowax Valašská Rally ValMez, která se odjela za přísných epidemiologických opatření. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Stříteský senzačně debutoval s Fabií Rally2

foto

31. března 2021 • 14:00

Bilance týmu na 39. Kowax Valašská rally ValMez 2021 překonala i ta nejodvážnější očekávání. První start týmové posádky Dominik Stříteský-Danny Persein s vozem Fabia Rally2, první dílčí vítězství v rychlostní zkoušce a první stupně vítězů v absolutním hodnocení Mistrovství České republiky. Takový vstup do nejvyšší kategorie nemá v historii českého rally mistrovství obdoby a je výsledkem tvrdé práce všech členů týmu a všech partnerů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kowax Valašské Rally ValMez od Iva Prieložného

foto

31. března 2021 • 09:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjela tuzemská soutěžácká sezóna, a to prvním podnikem mistrovství České republiky v automobilových soutěží, kterou byla Kowax Valašská Rally ValMez, která se odjela za přísných epidemiologických opatření. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vstoupil do sezóny úspěšně

foto

29. března 2021 • 17:35

První letošní start v rámci Agrotec Škoda Rally Teamu mají na kontě Jan Kopecký se spolujezdcem Janem Hlouškem. Kowax Valašská Rally Valmez byla úvodní soutěží letošního Sonax Mistrovství ČR v rally a konala se za přísných hygienických podmínek a bez účasti diváků.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Gryazin vítězem Kowax Valašské Rally ValMez 2021 (+ OHLASY)

foto

28. března 2021 • 17:50

Posádka Nikolaj Gryazin - Konstantin Aleksandrov na voze Volkswagen Polo Gti R5 se stala absolutními vítězi letošní Kowax Valašké Rally ValMez. Druhé místo v závěru soutěže vybojovala dvojice Jan Kopecký - Jan Hloušek před Filipem Marešem a Radovanem Buchou (všichni Škoda Fabia Rally 2 Evo).

žádný příspěvek celý článek »

Mareš zahájil sezónu v Itálii, teď míří na Valašku

foto

25. března 2021 • 20:05

Mistrovství České republiky v rally odstartuje už o tomto víkendu 39. ročníkem Kowax Valašské Rally ValMez a na jejím startu nebude chybět ani posádka Filip Mareš a Radovan Bucha. Stejně jako v loňském roce, budou i letos na českých tratích hájit barvy mladoboleslavského Laureta Auto Škoda Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem na startu sezóny 2021

foto

25. března 2021 • 17:00

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem odstartuje do nové sezóny Mistrovství České republiky v rallye v sobotu 27.3. tradiční Valašskou Rallye. Prioritou teamu bude letos účast na všech sedmi závodech českého šampionátu s Fordem Focusem WRC. Jako úřadující mistři České republiky si pro letošní rok kladou ty nejvyšší cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Zamyšlení před Valašskou rally 2021

foto

24. března 2021 • 19:30

Domácí soutěžácká sezóna startuje o tomto víkendu. Tato slova, která by ještě před dvěma roky byla standardním větným spojením, v současné 'nestandardní' době dostávají poněkud jiný význam a přináší řadu emocí.

příspěvků: 2 celý článek »

Valašskou rally 2021 pojede i Jan Černý za podpory Louda Auto

foto

24. března 2021 • 14:00

Slavná Valašská rally se letos po dlouhém váhání pojede!Na start v sobotu 27. března se postaví i soutěžní Škoda Fabia za účasti jezdce Jana Černého a Petra Černohorského v novém voze Škoda Fabia Rally2 evo za podpory Louda Auto.

žádný příspěvek celý článek »

toplist