www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 21 - Invelt Rally Pačejov (MČR)

Úspěšný Pačejov pro Samohýl Škoda Team

foto

13. října 2021 • 08:00

Předposlední díl domácího šampionátu Rally Pačejov zvládly úspěšně obě posádky Samohýl Škoda Teamu. Zopakovaly si umístění z letošních Hustopečí, když Mirkovi Jakešovi s Petrem Machů patřilo konečné 6. místo a jen o šest sekund zpět a pozici níže skončila mladší posádka Adam Březík – Ondřej Krajča.

žádný příspěvek celý článek »

Tenhle závod měl ty správné grády

foto

11. října 2021 • 12:00

Pačejov se v podání účastníků Peugeot Rally Cupu musel líbit. Viděli jsme krásné průjezdy, dramatické situace s mnoha křížovkami, televizní crash s nakonec docela dobrým koncem, ale bohužel i technické závady, a dokonce oheň v motorovém prostoru.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Dalibora Benycha

foto

8. října 2021 • 14:00

Předposledním dílem letošního Sonax mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplunulém víkendu Invelt Rally Pačejov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Jörga Ullmanna

foto

7. října 2021 • 15:00

Předposledním dílem letošního Sonax mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplunulém víkendu Invelt Rally Pačejov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopeckýna Pačejově znovu vítězně

foto

6. října 2021 • 12:00

Posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo podruhé v řadě zvítězila na Invelt Rally Pačejov. Potvrdila tím tak svoji dominanci v letošním domácím šampionátu, kde již po Barum Czech Rally Zlín mohla slavit titul.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vybojovali v Pačejově stříbro

foto

6. října 2021 • 11:00

EuroOil team s posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel na Fordu Focus WRC dokončili Rallye Pačejov na stupních vítězů a získali důležité body za druhé místo v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot Rally Cup v Pačejově ovládl David Soldát

foto

6. října 2021 • 09:00

Invelt Rally Pačejov hodně napověděla o konečném pořadí seriálu Peugeot Rally Cup. Druhého nejrychlejšího Peugeota v absolutním pořadí dovezla do cíle posádka David Soldát – Jan Winzig. Devatenácté místo absolutně, druhé ve dvoukolkách a třídě šest, doplnila tato dvojice vítězstvím v Peugeot Rally Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Invelt Rally Pačejov od Iva Prieložného

foto

6. října 2021 • 08:00

Předposledním dílem letošního Sonax mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplunulém víkendu Invelt Rally Pačejov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Jan Kopecký vítězstvím v Pačejově potvrdil mistrovskou formu

foto

3. října 2021 • 20:45

Jan Kopecký s Janem Hlouškem na Škodě Fabia Rally2 Evo se stali vítězi letošní 42. Invelt Rally Pačejov. Již jistí mistři České republiky pro rok 2021 jasně ovládli předposlední podnik Sonax mistrovství ČR v rally před dvojicí Václav Pech - Petr Uhel na Fordu Focus WRC, třetí místo vybojovali Filip Mareš s Radovanem Buchou na Škodě Fabii Rally 2 Evo.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka minulostí, reparát na Pačejově

foto

30. září 2021 • 08:00

Letošní rok plný premiér přinesl Dominikovi bohužel i jednu nechtěnou premiéru v podobě vůbec první havárie v rally. Havárie to byla velká a proto se celý tým ACA Škoda Vančík Motorsport musel v uplynulém měsíci plně soustředit na opravu vozu a jeho přípravu a naladění na nadcházející 42. Invelt Rally Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Invelt Rally Pačejov

foto

23. září 2021 • 23:59

A do třetice všeho dobrého - další seznam přihlášených posádek dnes zveřejnili organizátoři dalšího dílu Sonax mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Invelt Rally Pačejov. Na jeho startu se, mimo téměř kompletní české špičky, představí i Francois Delecour.

příspěvků: 1 celý článek »

Pačejovští pořadatelé připravili „Rally Fans“ balíčky

foto

15. září 2021 • 16:00

42. Invelt rally Pačejov již klepe na dveře. Diváci se mohou těšit na 14 rychlostních zkoušek a 12 diváckých míst. Sobotní etapa se pojede v divácky vděčném formátu se dvěma servisními zastávkami, kdy bude možné shlédnout tři kompletní rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

42. Invelt Rally Pačejov – uzávěrka přihlášek již tuto neděli

foto

15. září 2021 • 12:00

Přípravy na 42. ročník Invelt rally Pačejov pokračují podle plánu tak, aby v sobotu 2. října v 8:30 hodin mohla do rally odstartovat první posádka. Poté budou následovat všechny ostatní posádky, které se stihnou přihlásit do neděle 19. září před půlnocí.

žádný příspěvek celý článek »

42. Invelt Rally Pačejov se představuje

foto

12. srpna 2021 • 22:00

Přípravy na 42. Invelt Rally Pačejov jsou v plném proudu. V těchto dnech byla schválena zvláštní ustanovení, nejdůležitější dokument rally. Po loňské úspěšné premiéře bude letošní ročník pačejovské soutěže opět součástí Mistrovství České republiky v rally. Nebudou chybět ani účastníci Mistrovství ČR v rally historických automobilů, kteří v letošním roce premiérově absolvují obě etapy rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist