www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Lak Racing Rallye Plzeň (RSS)

Petráš s Jindrou vítězně na tratích staronové Rallye Plzeň

foto

9. června 2021 • 13:00

Seriál Rallysprint Série obohatila po letech nová soutěž. Rallye Plzeň se ještě loni kvůli koronaviru neodjela, letos už tomu bylo jinak a premiérové vítězství v rámci Čermák a Hrachovec Adam Cupu z Plzeňska odvezli Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou. Na stupních vítězů je doplnili nejrychlejší z Kopné Jan Pilař a Tomáš Arnošt.

žádný příspěvek celý článek »

Bramborový souboj do posledních metrů

foto

8. června 2021 • 10:00

O uplynulém víkendu startovala posádka týmu Racing21 Vojtěch Štajf a František Rajnoha s vozem Škoda Fabia R5 v rámci 15. Lak Racing Rallye Plzeň. Úspěšný souboj o čtvrté místo v celkovém pořadí byl zároveň výrazným sportovním oživením celé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem vyhráli Rallye Plzeň

foto

7. června 2021 • 18:00

EuroOil team s plzeňskou posádkou Václav Pech jun. - Petr Uhel vyhráli obnovenou Rallye Plzeň. Závod, který se nekonal 30 let, pořadatelé zvládli a připravili těžkou a velice atraktivní trať pro posádky i diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Lak Racing Rallye Plzeň od Jörga Ullmanna

foto

7. června 2021 • 09:00

Druhým dílem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ byla znovuobrozená Lak Racing Rallye Plzeň. Na západě Čech se odehrál napínavý závod, kterým zamíchalo proměnlivé počasí. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Obnovenou Rallye Plzeň vyhrál domácí Václav Pech

foto

6. června 2021 • 23:50

Po dlouhých letech se pořadatelům podařilo vrátit automobilovou soutěž do oblasti proslavené pivem. Lak Racing Rallye Plzeň se měla uskutečnit už vloni, návrat do kalendáře však zhatila koronavirová situace. Soutěž se tak uskutečnila až letos jako druhý díl seriálu Rallysprint série a Poháru 2+.

žádný příspěvek celý článek »

Plzeňský comeback s Fabií R5

foto

4. června 2021 • 09:00

Po dvou letech se jezdec týmu Racing21 Vojtěch Štajf vrací za volant soutěžního vozu Škoda Fabia R5. Se svým navigátorem Františkem Rajnohou v něm společně odstartují na XV. Lak Racing Rallye Plzeň 2021, která se koná o nadcházejícím víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

Lak Racing Rallye Plzeň 2021 se pojede bez diváků

foto

4. června 2021 • 08:00

Po dlouhých 31 letech se rallysport vrátí do metropole západních Čech, do Plzně. V sobotu 5. června v tomto městě odstartuje druhý podnik letošního seriálu Rallysprint série Autoklubu ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Plzeňáky Pecha s Uhlem čeká Rallye Plzeň

foto

2. června 2021 • 14:00

Po více jak třiceti letech se opět pojede Rallye Plzeň. Tehdy hodně oblíbená soutěž zanikla v roce 1990 a obnovení se dočkala až nyní. Pořadatelům se dokonce podařilo ji vrátit na rychlostní zkoušky, které se dříve jezdily a připravili tak pro posádky atraktivní a těžký charakter tratě.

žádný příspěvek celý článek »

Na Lak Racing Rallye Plzeň i s antigenním testem - AKTUALIZOVÁNO

foto

1. června 2021 • 22:00

Organizátorům Lak Racing Rallye Plzeň se nakonec podařilo vyjednat výjimku a tak již není povinnost mít negativní PCR test, ale existují i jiné varianty. Podrobnější informace jsou uvedeny v Oznámení ředitele č. 2, které je zveřejněno na oficiální nástěnce soutěže.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Lak Racing Rallye Plzeň

foto

27. května 2021 • 00:05

Dnes byl organizátory zveřejněn seznam přihlášených posádek na Lak Racing Rallye Plzeň. Soutěž z města piva se vrací na českou soutěžáckou scénu po dlouhých letech, bude zařazena do Rallysprint Série i Poháru 2+ a uskuteční se již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Lak Racing Rallye Plzeň

foto

13. května 2021 • 17:00

Dnes byla zveřejněna zvláštní ustanovení na Lak Racing Rallye Plzeň, druhý díl letošní Rallysprint série a Poháru 2+, která se uskuteční na rychlostních zkouškách v okolí Plzně o prvním červnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist