www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Rallysprint Fulnek-Odry (RSS)

Z bagru na závody a zase zpět

foto

19. srpna 2021 • 16:00

Reprezentanti stáje Hyundai Kowax Racing letos přitahují infarktové situace. Ani na prvním ročníku Rally Fulnek Odry neprobíhal nejtěsnější souboj s časem na trati, nýbrž v dílně před startem při odstraňování šrámů, které týmová „í-dvacítka“ utrpěla na soutěži mistrovství světa v Estonsku.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing závodil na dvou frontách

foto

13. srpna 2021 • 13:00

O uplynulém víkendu se slušovický tým pod vedením Lubomíra Minaříka rozdělil na dva tábory. René Dohnal s Romanem Švecem odjeli závodit do Polska, kde obsolvovali svůj druhý zahraniční start. Kluci se s Peugeotem 208 Rally4 postavili na start Rajd Rzeszowski. Na rallysprintu ve Fulneku – Odrách zase startoval Pavel Mika, který se spolujezdcem Radimem Strnadem podruhé usedli do Škody Fabie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Všechny Adamy úspěšně zvládly sprint Fulnek - Odry

foto

12. srpna 2021 • 10:00

Devět posádek Čermák a Hrachovec Adam Cupu na startu Rallysprintu Fulnek – Odry, všechny i v cíli závodu. Taková je bilance čtvrtého klání pohárového kalendáře. Potřetí v sezóně se z vítězství radovali Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou, čímž navýšili své vedení v průběžném hodnocení cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzem ve Fulneku k vrcholu Poháru 2+

foto

12. srpna 2021 • 08:00

O uplynulém víkendu usedli Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou opět do soutěžního vozu Škoda Fabia R5, aby zabojovali o další mistrovské body v rámci prvního ročníku Rally Fulnek – Odry. Dosažené třetí místo v absolutním pořadí tento hlavní cíl naplnilo a posunulo posádku na dělené první místo průběžného pořadí Poháru 2+ při Autoklub Rallysprint sérii.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rallysprint Fulnek-Odry pro Romana Odložilíka s Martinem Turečkem

foto

11. srpna 2021 • 10:00

Po delší odmlce způsobené zrušením Rally Příbram opět pokračuje Rallysprint série a Pohár 2+. Tentokráte se posádky vydávají na severovýchod naší republiky, kde se uskuteční Rallysprint Fulnek-Odry. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Fulnek - Odry s několika diváckými taháky

foto

5. srpna 2021 • 20:15

Rallysprint Fulnek – Odry, jako třetí závod Rallysprint série a Poháru 2+, se neúprosně přiblížil. Soutěž oficiálně zahájí slavnostní start v pátek 6. srpna v 17:30 na náměstí ve Fulneku, na silnicích Fulnecka a Oderska bude pokračovat v sobotu 7. srpna.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Fulnek - Odry - hygienická opatření

foto

5. srpna 2021 • 13:00

Rallysprint Fulnek – Odry proběhne ve dnech 6. – 7. srpna v okolí Fulneku a Oder v souladu s platnými omezeními Ministerstva zdravotnictví. Místní obyvatele, diváky a fanoušky rallysportu prosíme na základě doporučení KHS po celou dobu konání Rallysprintu Fulnek – Odry 2021 dodržovat následující opatření.

žádný příspěvek celý článek »

Cupové Adamy se proženou Fulneckem a Oderskem

foto

5. srpna 2021 • 11:00

Čermák a Hrachovec Adam Cupu se po Rally Bohemia opět vrací na Moravu, čtvrtým pohárovým závodem bude Rallysprint Fulnek – Odry, který se uskuteční 6. – 7. srpna. Ve více než sedmdesátičlenném startovním poli je obsaženo i devět vozů Opel Adam Cup.

žádný příspěvek celý článek »

Na Rallysprintu Fulnek – Odry více než sedmdesátka vozů

foto

30. července 2021 • 09:00

Šampionát jednodenních závodů pokračuje ve dnech 6. – 7. srpna Rallysprintem Fulnek – Odry. K soutěži na severu Moravy se přihlásila více než sedmdesátka posádka, na které čeká šest rychlostních v okolí Fulneku a Oder.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Fulnek – Odry: přípravy finišují

foto

25. června 2021 • 08:00

Už loni se objevila v předběžném kalendáři českých sprintů Rally Fulnek. Nakonec její první ročník byl kvůli pandemii zorganizován jako Kowax Rallysprint, společně s Valaškou. Proto až letos se dočkáme oficiální premiéry ve dnech 6. – 7. srpna 2021. Navíc pod novým oficiálním názvem Rallysprint Fulnek – Odry.

žádný příspěvek celý článek »

toplist