www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Rally Vyškov (RSS)

Fotogalerie z Rally Vyškov od Iva Prieložného

foto

28. září 2021 • 15:20

Rallysprintový šampionát pokračoval o druhém zářijovém víkendu na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole Brna při Rally Vyškov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Petráš vítězem, mládí vpřed

foto

17. září 2021 • 08:00

Rally Vyškov ovládli letošní suveréni Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou, na stupně vítězů pátého klání Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 je senzačně doprovodili Kryštof Zpěvák s Pavlem Fuksou a Filip Kohn s Tomášem Střeskou. Cílem soutěže projelo devět z deseti Adamů na startu.

žádný příspěvek celý článek »

Králem Vyškova se stal Roman Odložilík

foto

16. září 2021 • 15:00

XXIX. Rally Vyškov 2021, kterou provázelo slunečné počasí od začátku až do konce, vyhrál Roman Odložilík se Škodou Fabia Rally2 Evo. Vedení se ujal podruhé rychlostní zkoušce a následně si svou první příčku hlídal až do konce. Stal se tak nejúspěšnějším jezdcem v historii Rally Vyškov se čtyřmi vítězstvími na kontě, když překonal Stanislava Chovance se třemi prvenstvími.

žádný příspěvek celý článek »

Šance na vyškovské body pohasla v úvodu soutěže

foto

15. září 2021 • 11:00

Rally Vyškov je první soutěží letošní sezóny Poháru 2+ v rámci Autoklub Rallysprint série, ve které posádka Vojtěch Štajf a František Rajnoha bohužel nespatřila cíl a po jezdecké chybě v jejím úvodu byla nucena ze soutěže odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé miesto v Pohári organizátora z Vyškova pre Luna Racing

foto

15. září 2021 • 10:00

Roman Popovič s Matúšom Lejkom na Škoda Fabia Rally2 vybojovali na XXIX. Rally Vyškov 2021 druhé miesto v Pohári organizátora pre slovenský Luna Racing Team. Podujatie zaradené do českej Autoklub Rallysprint série odštartovalo počas druhej septembrovej soboty vo Vyškove a jeho blízkom okolí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jörga Ullmanna

foto

12. září 2021 • 20:00

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole Brna při Rally Vyškov. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Vyškov vyhrál Roman Odložilík

foto

12. září 2021 • 17:00

Dva týdny po zlínské Barumce pokračovala Rallysprint série a Pohár 2+ na tradičníchy tratích Rally Vyškov. Vítězství si připsala dvojice Roman Odložilík-Martin Tureček, která tak udělala další důležitý krok v boji o titul v rámci Rallysprint série.

žádný příspěvek celý článek »

Luna Racing sa s Popovičom a Lejkom predstaví na Rally Vyškov

foto

9. září 2021 • 14:00

Po pretekoch automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku čaká Luna Racing Team návrat naspäť na rally trate. V tomto prípade sa tak stane vo Vyškove. Pre slovenský Luna Racing Team bude tohtoročná XXIX. Rally Vyškov 2021 premiérovou rallysprintovou súťažou na Morave.

žádný příspěvek celý článek »

Boj o vítězství v Poháru 2+ se přiostřuje

foto

9. září 2021 • 12:00

ednodenní automobilové soutěže Poháru 2+, které jsou hodnoceny v rámci Autoklub Rallysprint série 2021, vstoupily v kalendáři do své druhé poloviny. Aktuální celková klasifikace už nyní naznačuje dramatické vyvrcholení letošní sezóny. I proto se posádka Vojtěch Štajf – František Rajnoha postaví o nadcházejícím víkendu na start Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Koukej, bude to oukej

foto

9. září 2021 • 11:00

Předně bude na co koukat. Start obhájce loňského vítězství byl jižodepsaný, ale nakonec se na start Petr Semerád se startovním číslem 1 přecejen postaví. Beze změny na sedadle spolujezdce, s o to větší změnou svého závodního náčiní.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vyškově zabojuje deset „pohárovek“

foto

9. září 2021 • 10:00

Rally Vyškov, konkrétně už její 29. ročník, bude kolbištěm pátého klání Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021. K závodu se přihlásilo jedenáct dvojic, po omluvence Poláka Krotoszynského sjede ze startovní rampy deset vozů Opel Adam Cup.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Vyškov

foto

7. září 2021 • 15:00

Organizátoři Rally Vyškov dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel na další díl Rallysprint série a Poháru 2+, který se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole Brna.

žádný příspěvek celý článek »

Stovka přihlášených posádek ve Vyškově

foto

4. září 2021 • 15:00

První část předsoutěžních příprav mají organizátoři z Hanáckého rally klubu v AČR úspěšně za sebou. Ta vyvrcholila vždy velmi očekávanou uzávěrkou přihlášek. Na XXIX. ročník Rally Vyškov se přihlásilo rovných 100 posádek. Mezi přihlášenými figuruje i loňský vítěz Petr Semerád, nicméně již teď mají pořadatelé zprávu, že bude ve Vyškově chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vyškov letos na čtyřech úsecích

foto

25. srpna 2021 • 16:00

Do startu letošního ročníku vyškovské rally zbývá méně než měsíc. Velmi dobrou zprávou je, že se pořadatelům z Hanáckého rally klubu v AČR v dnešní nelehké době povedlo po několika letech znovu zajistit čtvrtý měřený úsek. To přidá na atraktivitě tradiční jihomoravské soutěže. Trať Rally Vyškov letos tedyzavítá na rychlostní zkoušku Topolanskou, Podivickou, Račickou a Hlubočanskou.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na Rally Vyškov

foto

29. července 2021 • 11:00

V těchto dnech byla zveřejněna zvláštní ustanovení na Rally Vyškov, další podnik Rallysprint série, který se uskuteční na tradičních rychlostních zkouškách na východ od moravské metropole na počátku měsíce září.

žádný příspěvek celý článek »

toplist