www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Futures Contproduct Rally Morava (RSS)

Rally Morava korunovala Petráše s Jindrou

foto

20. října 2021 • 08:00

Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou zakončili svou spanilou jízdu dalším ročníkem Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 pátým vítězstvím v řadě. Tentokrát nepoznali přemožitele na Futures Contproduct Rally Morava. Soutěž ve Šternberku je zároveň korunovala jako celkové pohárové vítěze, takže na posledním závodě Rally Vsetín už budou chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Odložilík obhájil prvenství na Rally Morava

foto

19. října 2021 • 08:00

Téměř shodné obsazení s loňským premiérovým ročníkem měly stupně vítězů II. Futures Contproduct Rally Morava. V okolí Šternberku si na tratích rychlostních zkoušek počínal nejlépe Roman Odložilík (Škoda Fabia Rally2 Evo). Loni vyhrál o 2,2 sekundy před Adamem Březíkem (Škoda Fabia R5), letos byla jeho ztráta na druhém místě ještě nicotnější - osm desetin.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Roman Odložilík vyhrál Futures Contproduct Rally Morava

foto

17. října 2021 • 14:00

Roman Odložilík vyhrál Futures Contproduct Rally Morava a stal se vítězem letošního Poháru 2+. Stejně dopadl i Jan Dohnal, který svým prvenstvím ve Šternberku zpečetil letošní titul v Rallysprint sérii.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava láká na čtyři divácká místa

foto

14. října 2021 • 12:00

Zveřejnění oficiálních map odtajnilo finální podobu tratí II. Futures Contproduct Rally Morava, která se odjede v sobotu 16. října 2021. Soutěž se zápočtem do Autoklub MČR v historické rally, Autoklub Rallysprint Série a Pohár 2+ odstartuje ze slavnostní rampy ve Šternberku krátce po 9. hodině.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava: Poznáme pohárového vítěze?

foto

14. října 2021 • 10:00

Šestý podnik Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 Futures Contproduct Rally Morava může korunovat letošní pohárové vítěze. Mezi devíti přihlášenými dvojicemi nechybí aktuální lídři Jaroslav Petráš s Petrem Jindrou. Dokončení závodu jim zajistí definitivu obhajoby pohárového prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

Favorité 2. ročníku Rally Morava se rýsují

foto

11. října 2021 • 14:00

Uzávěrka přihlášek druhého ročníku Futures Contproduct Rally Morava je za námi. Tím se nezadržitelně blíží vlastní start závodu, který se uskuteční v sobotu 16. října 2021 v okolí Šternberku. Výsledky budou započítávány do seriálů Autoklub MČR v historické rally, Autoklub Rallysprint Série a Pohár 2+.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Futures Contproduct Rally Morava

foto

10. října 2021 • 17:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční předposlední díl letošní Rallysprint série a Poháru 2+, Futures Contproduct Rally Morava. Organizátoři soutěže, která opět najde zázemí v Jeseníkách, dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava eviduje první přihlášky

foto

30. září 2021 • 19:00

Více než dvacítku přihlášek evidují pořadatelé Futures Contproduct Rally Morava více než týden před uzávěrkou přihlášek. Soutěž s centrem ve Šternberku se uskuteční ve dnech 15. – 16. října 2021, výsledky budou započítávány do seriálů Autoklub MČR v historické rally, Autoklub Rallysprint Série a Pohár 2+.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Morava míří do druhého ročníku

foto

7. září 2021 • 10:00

Po loňském úspěšném vstupu do seriálu sprintrally bude polovina října opět ve znamení Futures Contproduct Rally Morava. Druhý ročník soutěže s centrem ve Šternberku proběhne 15. – 16. října 2021. Vrcholem letošních zápočtů soutěže jsou seriály Autoklub MČR v historické rally, Autoklub Rallysprint Série a Pohár 2+.

žádný příspěvek celý článek »

toplist