www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 21 - Rentor-Partr Rally Vsetín (RSS)

Tarabus s Trunkátem ve Vsetíně zcela ovládli Rallysprint sérii

foto

8. listopadu 2021 • 16:00

Stylem start-cíl ovládli celkové hodnocení Rallysprint série na Rally Vsetín Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem. Při svém teprve druhém startu s „dvoukolkou“ po čtrnácti letech a při prvním startu v barvách pneumatik Hankook zvítězili na všech rychlostních zkouškách.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík Racing úspěšný v Košicích i ve Vsetíně

foto

5. listopadu 2021 • 10:00

Ještě než se ohlédneme za poslední zastávkou Rallysprint série, podívejme se, jak si vedl slušovický tým na závodě u našich sousedů. Na Rally Košice startovali v barvách Minařík Racing dvě posádky. René Dohnal s Romanem Švecem usedli do Peugeotu 208 Rally4 a s Renaultem Clio Sport závodila slovenská jezdkyně Paulína Poláčková se spolujezdcem Markem Podobníkem.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Premiérový triumf Jančíka s Jurčíkem

foto

4. listopadu 2021 • 13:00

Finálový závod Čermák a Hrachovec Adam Cupu 2021 - Rentor – Partr Rally Vsetín - nemohl nabídnout dramatičtější zápletku. Tři jezdci si mezi sebe rozdělili nejrychlejší časy, pořadí se neustále přelévalo, a tak až výsledky poslední rychlostní zkoušky definitivně určily pořadí na stupních vítězů celkové pohárové klasifikace. V rámci závodu skončili za Jakubem Jančíkem Filip Kohn a Tomáš Arnošt.

příspěvků: 1 celý článek »

SOUHRN: Rentor-Partr Rally Vsetín opanoval Adam Březík

foto

31. října 2021 • 18:00

Závěrečným podnikem letošní Rallysprint série a Poháru 2+ bude již tradičně rallysprint s centrem ve Vsetíně, který v letošním roce nese název Rentor-Partr Rally Vsetín a pojede se na tradiční trojici rychlostních zkoušek v nejbližším okolí. Průběh soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kam na rychlostky Rentor – Partr Rally Vsetín?

foto

28. října 2021 • 19:00

Valašsko ožije o víkendu rallysportem. V sobotu 30. října 2021 se uskuteční 17. ročník Rentor - Partr Rally Vsetín 2021. Soutěž bude posledním závodem Rallysprint Série, Poháru 2+ a České Trofeje v rally HA.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Vsetín: Maximum je ve hře jednatřicet bodů

foto

28. října 2021 • 18:00

Čermák a Hrachovec Adam Cup 2021 uzavře víkendová Rentor – Partr Rally Vsetín. Jisté pohárové šampióny Jaroslava Petráše s Petrem Jindrou sice už nikdo neohrozí, ale o finančně ohodnocené pozice za nimi se bude tvrdě bojovat.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rentor-Partr Rally Vsetín

foto

26. října 2021 • 17:30

Rentor-Partr Rally Vsetín, která startuje 30. října 2021, přivítá na startu očekávaná jména. Se startovním číslem 1 odstartuje už jistý vítěz Poháru 2+ 2021 Roman Odložilík, za ním vyrazí do závodu přes sedmdesát dvojic, včetně historiků.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínský sprint má jasnou podobu

foto

30. září 2021 • 12:00

Autoklub Vsetín – město v AČR uspořádá poslední říjnový víkend, konkrétně 29. – 30. října 2021, závěrečný podnik Autoklub Rallysprint Série a Autoklub Poháru 2+. Soutěž se pojede pod názvem Rentor – Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

toplist