www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 21 - VHS Mikuláš Rally Slušovice

Radek Jatel opět v závodním voze

foto

6. prosince 2021 • 11:00

Na svůj osmý start v kariéře se při Mikuláš Rally ve Slušovicích postavil Radek Jatel. Společně se spolujezdkyní Kateřinou Plškovou usedli do vozu Peugeot 208 R2. V letošní sezoně to byl pro závodníka z Vysokého Pole třetí závod a první závod po havárii na Rally Plzeň. Radek s Kateřinou dostali přidělené startovní číslo 22 a mohli vyrazit závodit.

žádný příspěvek celý článek »

Mika s Andrysem v cíli Mikulášské rally

foto

6. prosince 2021 • 09:00

Dvě posádky reprezentovaly tým Minařík Racing na domácím závodě VHS Mikuláš Rally Slušovice 2021. Samotná soutěž probíhala jen pár metrů od týmových dílen. Počasí na posádky připravilo překvapení, když z pátku na sobotu začalo sněžit, ovšem nadílka nebyla nijak velká a tak většina závodu se odjela spíše na mokré trati.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Mikuláš uzavřel domácí sezonu v rally, vítězem se stal Bisaha

foto

28. listopadu 2021 • 15:20

Do cílové mety zdárně dojel 11. ročník VHS Mikuláš Rally 2021 ve Slušovicích, tradiční volný podnik na závěr sezony zapsaný v kalendáři Autoklubu České republiky. Vítězem letošního ročníku se stala posádka Ondřej Bisaha, Jakub Navrátil na voze Hyundai i20 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se pojede již tuto sobotu

foto

25. listopadu 2021 • 22:15

11. ročník VHS Mikuláš Rally Slušovice má na semaforu zelenou. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě proběhne v termínu 26. – 27. listopadu 2021. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili pro soutěžní posádky na poslední listopadovou sobotu opět oblíbenou okruhovou rychlostní zkoušku kolem slušovické dostihové dráhy, ale i náročný úsek z Trnavy do Kašavy.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš nabízí kvalitní seznam přihlášených posádek

foto

25. listopadu 2021 • 18:00

Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota hlásí téměř naplněný seznam přihlášených posádek na 11. ročník VHS Mikuláš Rally Slušovice. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě se uskuteční v termínu 26. – 27. listopadu 2021 a přilákalo celkem 64 posádek z České republiky, Slovenska a Polska.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se pojede již pojedenácté!

foto

16. listopadu 2021 • 01:00

Letošní mistrovská sezona v automobilových soutěžích dojela v Českém Krumlově úspěšně do cílové mety. V samotném závěru roku se konají volné exhibiční podniky a jedním z nich bude 11. VHS Mikuláš Rally Slušovice. Tradiční loučení s motoristickou sezonou na Moravě se uskuteční v termínu 26. – 27. listopadu 2021. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR v Podkopné Lhotě připravili pro fanoušky opět oblíbenou okruhovou rychlostní zkoušku kolem slušovické dostihové dráhy, ale i náročný úsek z Trnavy do Kašavy.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněna zvláštní ustanovení na VHS Mikuláš Rally Slušovice

foto

8. listopadu 2021 • 16:30

Jedním z tradičních zakončovacích podniků soutěžácké sezóny bude po roční nucené pauze způsobené koronavirem VHS Mikuláš Rally Slušovice, která se uskuteční o posledním listopadovém víkendu. Organizátoři dnes zveřejnili schválené zvláštní ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist