www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 21 - Star Rally Historic

Do třetice se to povedlo - Štolfa s Hawlem v cíli Barumky

foto

2. září 2021 • 09:00

Po zisku titulu s vozem Rover Mini se tým okolo Jindřicha Štolfy rozhodl pro představení další zajímavé novinky na českých tratích automobilových rallye v kategorii historických vozů. „Otec myšlenky“ Miroslav Krčmář zvolil neobvyklý vůz Rover 220 skupiny A.

žádný příspěvek celý článek »

Neumann slaví vítězný hattrick ve Star Rally Historic

foto

1. září 2021 • 20:00

Při jubilejním padesátém ročníku Barum rally se závod historických automobilů Star Rally Historic poprvé konal i v nedělní etapě, prodloužila se také kilometráž rychlostních zkoušek. Celková délka měřených úseků činila 143 kilometry, z toho 74 připadlo na neděli.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic

foto

15. srpna 2021 • 18:05

Den před zveřejněním seznamu přihlášených posádek na 'velkou' Barumku je k dispozici seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic, ve které nalezneme i tři vítěze z historie Barum Rally - historicky prvního zahraničního vítěze Wolfganga Haucka, Václava Blahnu a Karla Jirátka.

žádný příspěvek celý článek »

Star Rally Historic se pojede poprvé ve třech dnech

foto

5. června 2021 • 07:00

Pevnou součástí barumky je v posledních letech neodmyslitelně Star Rally Historic. Letos čeká tuto oblíbenou rally, která vyrostla do plnohodnotného podniku a pevný pilíř českého šampionátu historiků, při třináctém ročníku velká premiéra. Pojede se tři dny od pátku do neděle a soutěž se vrací s umístěním centra zpět do krajského města Zlína. Diváci se mohou těšit opět na demonstrační jízdu Rally Legend.

žádný příspěvek celý článek »

toplist